Estudi integral del barri de Sant Marcel·lí

Un grup coordinat per l'arquitecte David Estal

El dilluns va tenir lloc la primera sessió de treball de l'Estudi General de Sant Marcel.lí que estan duent a terme un grup de joves del barri liderats per l'arquitecte David Estal. Un vertader plaer i orgull oferir les nostres instal·lacions perquè aquests brillants joves desenvolupen les seues reunions cada dilluns. 
 
Aquestes són les seues primeres conclusions:

Al 1949 es va projectar el barri de Sant Marcel·lí. Ara, al 2016, li toca un bon repàs. Diferents entitats estem participant en la redacció d'un Estudi integral coordinat per l'arquitecte David Estal, encarregat per AUMSA i reivindicat per l'Associació de Veïns i Veïnes. Ahir fou la primera sessió de treball i berenar amb el 'grupet de joves' que, des de les aules de l'Espai Rambleta, van a mapejar l´ús que fem d'aquests carrers, places, parcs i descampats. Carles, Vir, Mar i Enric, malgrat la seua joventut, porten anys implicant-se activament en diferents iniciatives per a millorar el barri on han crescut, que és també el de sons pares i mares, i que fou el de tants iaios i iaies que temps enrere jugaven amplament a aquells primers carrers embarrats, però sense cotxes.


 

Te puede interesar...
ME CUESTA TANTO OLVIDARTE
Homenaje a Mecano
PROGRAMA MARZO 2024
.
Rambleta da un grito en su décimo segundo aniversario frente a la violencia y humillación que despedaza mujeres
El centro cultural celebra sus 12 años de vida con dos propuestas de calidad necesarias en el panorama actual: ‘Prima Facie’ y ‘Grito de mujer’