Del 30 al 31 de marzo de 2023

L’ODISSEA DE LES NOSTRES VIDES

Una coproducció de Teatro de lo Inestable i Rambleta

La història de redempció d'un home blanc occidental. Un home que s'ofega en una mar plagada de guerres i morts. Un Ulisses que ens anirà presentant la seua especial redempció per tots els conflictes que han causat les seues accions.

<< Un home alienat per la lectura de l'últim llibre que palpita encara en la tauleta de nit: l'Odissea. No pot parar de llegir-la. Una vegada i una altra. Viu en ella i a través d'ella. Estos pensaments contaminats per l’Odissea el visiten hui, en l’aniversari del seu fill. Setze anys ja. Les preguntes són unes altres encara que siguen les mateixes. Assegut davant de la casa, s'adona que l'ha abandonat pel treball, per la responsabilitat d'una empresa, d'un projecte, d'un desig, d'un viatge iniciàtic. Reviu els records de la celebració i intenta justificar-se, com un pare que s'infla de raons i de veritat quan diu: "Ho faig per vosaltres” >>.

FITXA ARTÍSTICA
Creació i direcció: Jacobo Pallarés. Dramatúrgia: Juan Andrés González i Jacobo Pallarés. Interpretació: Lucía Poveda, Juan Andrés González / Jaume Ibáñez. Ajudantia de direcció: Jaume Ibáñez. Disseny i construcció de l’espai escènic: Los Reyes del Mambo. Videocreació: Beatriz Herraiz. Videoprogramació: Aurora Diago. Espai sonor: Vicky Trillo. Cançons: Juan Andrés González i Vicky Trillo. Disseny d’il·luminació: Mireia Parreño. Tècnica en escena i performance: Jacobo Pallarés, Mireia Parreño / Inés Muñoz. Comunicació: Esther Pedrós i Alba Hernández. Vestuari: Nuria Albelda. Producció ejecutiva: Esther Pedrós i Marta Rubio. Equip de producció: Nuria Albelda, Gloria Pitarch i Andrea de la Fuente. Coproducció: Centre Cultural La Rambleta. Assessorament lingüístic: Esther Pedrós i Jaume Ibáñez. Disseny gràfic: Casmiclab. Col·labora: Ulises Pallarés.

 

?+ Data: 30 i 31 de març de 2023. 
+ Hora:
Dijous 20:00h (OBERTURA DE PORTES a les 19:30 hores).
Divendres 20:30h (
OBERTURA DE PORTES a les 20:00 hores).
+ Duració: 75 minuts aprox.
+ Edat mínima recomanada: Tots els públics.
+ Preu: 12€ + 1,25€ de despeses de gestió en internet i taquilla. Parking inclòs fins a completar aforament.
+ Espectacle en valencià.

*No és necessari imprimir l'entrada ja que serà validada amb el codi QR enviat al seu correu electrònic. 

 

Te puede interesar...
SOBRE LAS HOJAS DE HIERBA
Juan Diego Botto y Nur Levi homenajean a Walt Whitman
EL LAGO DE LOS CISNES
Russian Classical Ballet nos trae esta historia de amor, traición y del triunfo del bien sobre el mal
LA MADRE
Aitana Sánchez-Gijón protagoniza esta atrapante y conmovedora comedia negra