Del 3 al 4 de marzo de 2021

Manel a València

Presentaran el seu nou àlbum

Després d’aconseguir el número 1 de la Lista Oficial de Ventas (física i streaming) amb Per la bona gent (Ceràmiques Guzmán, 2019). MANEL inicien la gira de presentació del seu nou àlbum. Únic artista en entrar al cim dels charts espanyols quatre vegades consecutives amb discos cantats en català, la banda barcelonina ratifica la seva aposta pel pop contemporani en dotze cançons produïdes juntament amb el novaiorquès Jake Aron que, en directe, es combinen amb un repertori que ja és història. Una història que, més enllà del seu gairebé mig miler de concerts arreu de la geografia ibèrica, però també en llocs tan diversos com Estats Units, Argentina, Mèxic, França, Gran Bretanya, Irlanda, Luxemburg, Suïssa, Alemanya i Filipines, no ha fet més que començar.

I és que, immediatament després de tancar la gira més llarga i exitosa de la seva carrera, la de Jo competeixo (2016), el novembre de 2017, Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé van posar en marxa el seu propi segell discogràfic, Ceràmiques Guzmán. La llargament esperada reedició en vinil d’ Els millors professors europeus (2008) i 10 milles per veure una bona armadura (2011) van ser el pròleg perfecte per al llançament de Per la bona gent, un viatge al·lucinant a cavall d’un so personal i absolutament intransferible. Electrònica, tradició i elements del classicisme hip hop (l’us del sampler) i del present R&B per demostrar que, de Manel, només es pot esperar allò més inesperat.
 

+Datas: 3 i 4 de març.

Horari:
Dia 3 de
 març: 20:00 hores (OBERTURA DE PORTES 19:00H).
Dia 4 de març (sold out): 20:00 hores (OBERTURA DE PORTES 19:00H).

Menors de 16 anys han d'anar acompanyats de tutor legal amb autorització de responsabilitat sobre el menor. (Descarrega ací el full d'autorització de menors).

Preu: 30 €.

*Obligatòria màscara homologada (sanitària quirúrgica o EPI).
No es permetrà en cap cas l'entrada de persones sense màscara als espectacles, encara que es trobaren en algun dels supòsits excepcionals previstos en l'article 2.2 de l'Ordre SND/422/2o2o en garantia de la seguretat i salut dels altres usuaris.

 

Te puede interesar...
MICHAEL’S LEGACY
Un homenaje a Michael Jackson, creado por la compañía Jackson Dance Company
QUEEN FOREVER TRIBUTE
El mejor Queen después de Queen
ENCONTRE CORAL DE PRIMAVERA
Un concert de la Coral de la UMH