29 de septiembre de 2016

Quimi Portet

Presentant el seu nou treball 'Ós bipolar'

El proper dia 1 d’abril, Quisso Records i Música Global publicà el nou disc de Quimi Portet. El treball, que és la seva novena entrega en solitari, es titula Ós bipolar. Preguntat sobre l’origen del títol, Portet ha declarat que aquest no té cap relació ni amb la psiquiatria ni amb la zoologia. El títol se li va acudir tot veient a la BBC un reportatge sobre milionaris anglesos.
 
Als crèdits del disc hi destaquen la col·laboració de Manolo Garcia a la cançó Roda el món; la implicació de Joan Miquel Oliver com a “assessor en la gravació de veus”, corista de luxe i guitarrista convidat; així com la intervenció de Núria Graham en la cançó Daisy (Al·leluia).

Aquest novè disc de Quimi Portet arriba quatre anys després de Oh my love (2012). No han estat, però, anys d’inacció per al músic. Durant aquest temps i a més de treballar intermitentment en el disc, Portet ha produït el disc de Sanjosex Festival, ha contribuït al muntatge i posada en funcionament de l’estudi 2 de Music Lan a Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà), ha fet un bon nombre de concerts amb el Col·lectiu Eternity, projecte que comparteix amb Sisa i Joan Miquel Oliver, i ha gravat i mesclat el material que juntament amb Manolo Garcia han reeditat la tardor de 2015 i que conté peces de Los Rápidos, Los Burros i d’El Último de la Fila.

Ós bipolar serà presentat en directe el proper 16 d’abril al Festival Strenes de Girona (Teatre Municipal) i el 12 de maig al Guitar Festival de Barcelona (sala Barts). Durant l’estiu i la tardor d’aquest 2016, l’artista té previst fer tot un seguit de concerts acompanyat d’una banda amb la solvència habitual.

+ Fecha: 29 de septiembre.
Lugar: RAMClub.
Precio: Anticipada 15€ / Taquilla 20€.
Hora: apertura 21:00h / inicio 22:00h
* Acceso sólo a mayores de 16 años.

 

Te puede interesar...
La Nueva Guía de Valencia
Presentación del libro a cargo de sus protagonistas
movistar sorteo
.
Ciclo Radioteatro Arthur Miller: Las Brujas de Salem
Un alegato contra la intolerancia y el puritanismo