Sergi López a Rambleta…

El conegut actor Sergi López va protagonitzar aquest cap de setmana a Rambleta una de les representacions de la temporada

Sergi López a Rambleta: “Espere que no s’acabi ací la relació amb els meus fans rambleteros i tornar amb un altre espectacle”.
 
L'actor es mostra molt content per la rebuda i remarca, amb humor, una de les qualitats més destacades de Rambleta: “Sembla una cosa estranya però és un teatre on tot el públic veu bé l’espectacle”.
 
El conegut actor Sergi López va protagonitzar aquest cap de setmana a Rambleta una de les representacions de la temporada, ‘Non Solum’, dirigida pel valencià Jorge Picó. Una comèdia existencial que no va deixar indiferent a ningú i que va omplir el teatre del centre cultural.
 
Quina valoració fas de la teua experiència a Rambleta?
Faig una valoració estupendament positiva. Està molt bé això de venir a València, trobar-me amb el públic valencià i a La Rambleta, que és un espai que està mol bé. Sembla una cosa estranya però és un teatre on tot el públic veu bé l’espectacle i he trobat una gran rebuda en el públic. El públic estava dins del partit total, vull dir que molt content.
 
Enviaries un missatge als teus fans rambleteros?
Espero que no s’acabi aquí la nostra relació. Esperem poder vindre amb el altre espectacle, ‘30/40’, que hem escrit jo i el valencià Jorge Picó.

 

Te puede interesar...
Rambleta sube al escenario ‘Puños de harina’, un combate vital contra la opresión y los prejuicios sociales
Una reconocidísima obra con la que Jesús Torres pone en escena las historias de Rukeli y Saúl, dos hombres que lucharon con tesón por defender su raza, su cultura y su orientación sexual
Rambleta vuelve a abrir su ‘Telón bizarro’ para homenajear al “rey del trash”
El centro cultural continúa dedicando una noche al mes a sorprender al público con una experien-cia performática que bucea en el cine de culto más osado e imprevisible
CONCIERTO EN CONMEMORACIÓN POR EL DÍA INTERNACIONAL DE LAS MUJERES
A cargo de La Unió Musical de Sant Marcel·lí y la Banda Simfònica de la Unió Musical de Picanya