LLOGUER D’ESPAIS

MODERNITAT, CONFORT I EXCEL·LÈNCIA
PER A UN ESPAI ÚNIC A VALÈNCIA

El Centre, construït sobre una parcel·la de 3.000 m², està situat just al costat del Parc de la Rambleta, a escassos 1.000 metres de la Nova Fe. És de fàcil accessibilitat ja que compta amb diverses línies d’autobusos durant les 24 hores del dia.

Es tracta d’un edifici de set plantes d’aproximadament 11.000 m², dotat d’unes instal·lacions modernes i avantguardistes que inclouen innumerables sales de molt diverses característiques i dos plantes d’aparcament subterrani amb capacitat per a 130 vehicles, a més d’una plaça exterior en la porta principal de 1.000 m².

La Rambleta oferix distintes possibilitats d’organitzar activitats privades en un entorn de creació, dinamisme i contemporaneïtat.

El Centre s’obri per a acollir a empreses i professionals amb l’objectiu que no sols disfruten d’un espai singular, i de les més avançades instal·lacions, sinó també dels espais que ho rodegen.

Cal destacar dos aspectes de vital importància per al bon funcionament de qualsevol esdeveniment o activitat que es desenrotlle en este edifici. En primer lloc, l’equip humà, la predisposició del qual aporta la creativitat necessària a l’acte perquè este es convertisca en el seu centre de referència i, d’altra banda, els mitjans tècnics, immillorables en qualsevol altre edifici de la ciutat.

VERSATILITAT, CREATIVITAT I INNOVACIÓ són els tres valors que fan destacar a La Rambleta.

Les possibilitats són tan versàtils i àmplies com el propi centre, amb opcions que van des de l’auditori amb una capacitat para més de 600 espectadors, a altres perfectament habilitats com el Café Teatre, o les sales multitasca especialment equipades per a presentacions, reunions de treball i congressos.

El nostre know-how aporta un valor afegit a tots els esdeveniments que se celebren en la Rambleta. A estos avantatges s’unixen la comoditat d’un pàrquing per a 150 vehicles, l’excel·lent localització i les seues múltiples possibilitats d’accés, servicis que garantixen el perfecte desenrotllament de qualsevol tipus d’esdeveniments.

Per a qualsevol consulta, procediments i tarifes de lloguer, pots contactar amb: tmoreno@larambleta.com o pots contactar amb nosaltres en el telèfon 960 011 511.

La disponibilitat de l’espai està subjecta a la programació del propi Centre.

TEATRO/AUDITORIO
RAMCLUB
TERRAZA AL AIRE LIBRE
LA CAMBRA
RESTAURANTE
FOYER
AULAS
SALA DE EXPOSICIONES
PARKING
BIBLIOTECA