29 de septiembre de 2019

LA PRINCIPITA – TEATRO CLÁSICO DE SEVILLA

Una obra de teatre per a xiquets que reinterpreta el clàssic de Antoine de Saint-Exupéry

'La Principita' és una relectura de la famosa obra 'Le Petit Prince' de Antoine de Saint-Exupéry, un dels relats més universals que és molt més que un llibre: és tota una filosofia de vida.

Qui no ha llegit 'El Principito'? Tu també mires cap a les estreles i rememores a aqueix xiquet que viu només en un xicotet planeta? I què hi ha del pilot? Aqueix pilot que gràcies a l'avaria del seu avió en el desert del Sahara va conéixer al Príncep xiquet. Ell torna al mateix lloc any rere any amb l'esperança que torne una altra vegada tan extraordinari personatge. I ací comença la nova història… Perquè un dia, en lloc del Príncep xiquet, apareix una xiqueta. Una xiqueta que també prové d'un altre llunyà i molt xicotet planeta.

'La Principita' és l'aventura d'una xiqueta que arriba d'un altre planeta i descobreix les paradoxes del qual habitem. L'aventura de conéixer el lloc que anomenem Terra. L'aventura de descobrir el que signifiquen grans paraules com amistat, solidaritat, igualtat, respecte…

Aquesta és una obra de teatre per a xiquets que continua el viatge sobre la història original per a retrobar-nos amb aqueix Principito que enyorem i on algú ha ocupat el seu lloc. Una xiqueta a la qual també hauríem de dir La Principita.

En definitiva, un viatge a través d'una història eterna per a descobrir-nos el món amb altres ulls, amb la paraula, la música, jocs, màgia… és a dir: TEATRE.

 
+Data: 29 de setembre
Horaris: 
1a funció: 12.30 h (obertura de portes: 12.00 h)
2a funció: 17.00 h (obertura de portes: 16.30 h)
?
Duració: 60 minuts
Edat mínima recomanada: A partir de 6 anys
?Preu: Des de 12€ 
?

Te puede interesar...
Cathy Claret
Pop, rumba, bossa-nova, guitarras flamencas, reggae, instrumentos de juguete… todo un cóctel de sonidos