5 de noviembre de 2015

"39°26’56.8"N 0°23’27.6"W de Santiago Morilla

Últim guanyador de la Beca d'Investigació i Producció Artística

39°26'56.8"N 0°23'27.6"W són les coordenades de geolocalització de l'Espai Rambleta. Santiago Morilla pretén mostrar amb aquest projecte específic les conseqüències del "impacte ambiental i estètic" de les seues accions artístiques sobre aquest lloc, aprofundint així en la seua tendència cap a una "concepció expandida del dibuix" i una "voluntat d’estranyament" sensitiu. Tic-tac, tic-tac, una "bomba" està a punt de caure en l'Espai Rambleta, encara que la seua potència no es basa en explosius, sinó a ocupar espais no habituals mentre dóna regna solta a l'atzar i a l'aparició de fórmules de termodinàmica." (Pedro Medina Reinón)

"39°26'56.8"N 0°23'27.6"W", del madrileny Santiago Morilla, és el treball guanyador de la II Beca d'Investigació i Producció Artística d'Espai Rambleta. El madrileny arreplega el testimoni de "Democracy" d'Avelino Sala.

El programa d'arts visuals de l'Espai Rambleta, en el seu propòsit d'impulsar la creació i difusió artística, va crear en 2013 la Beca d'Investigació i Producció Artística. Un guardó que té com a objecte la concessió de diferents ajudes materials i econòmiques per a la realització de projectes artístics. La convocatòria està oberta a qualsevol disciplina artística, individual o col·lectiva, així com a projectes de producció, investigació i comissariat.

+ Data: 5 de novembre inauguració.
Hora: 20:00h.
Lloc: Sala d'Exposicions.
 

Te puede interesar...
UNA VIDA CABE EN UNA MALETA
Un proyecto de Daniella Martí
REVELANDO IDENTIDADES
Un proyecto de excelencia educativa enmarcado en los ámbitos de fotografía, diseño de moda y estilismo
GRITO DE MUJER
XIV Festival Internacional de Arte y Poesía