5 de noviembre de 2015

"39°26’56.8"N 0°23’27.6"W de Santiago Morilla

Últim guanyador de la Beca d'Investigació i Producció Artística

39°26'56.8"N 0°23'27.6"W són les coordenades de geolocalització de l'Espai Rambleta. Santiago Morilla pretén mostrar amb aquest projecte específic les conseqüències del "impacte ambiental i estètic" de les seues accions artístiques sobre aquest lloc, aprofundint així en la seua tendència cap a una "concepció expandida del dibuix" i una "voluntat d’estranyament" sensitiu. Tic-tac, tic-tac, una "bomba" està a punt de caure en l'Espai Rambleta, encara que la seua potència no es basa en explosius, sinó a ocupar espais no habituals mentre dóna regna solta a l'atzar i a l'aparició de fórmules de termodinàmica." (Pedro Medina Reinón)

"39°26'56.8"N 0°23'27.6"W", del madrileny Santiago Morilla, és el treball guanyador de la II Beca d'Investigació i Producció Artística d'Espai Rambleta. El madrileny arreplega el testimoni de "Democracy" d'Avelino Sala.

El programa d'arts visuals de l'Espai Rambleta, en el seu propòsit d'impulsar la creació i difusió artística, va crear en 2013 la Beca d'Investigació i Producció Artística. Un guardó que té com a objecte la concessió de diferents ajudes materials i econòmiques per a la realització de projectes artístics. La convocatòria està oberta a qualsevol disciplina artística, individual o col·lectiva, així com a projectes de producció, investigació i comissariat.

+ Data: 5 de novembre inauguració.
Hora: 20:00h.
Lloc: Sala d'Exposicions.
 

Te puede interesar...
REVELANDO IDENTIDADES
Un proyecto de excelencia educativa enmarcado en los ámbitos de fotografía, diseño de moda y estilismo
GRITO DE MUJER
XIV Festival Internacional de Arte y Poesía
MÁS TERRIBLE QUE LA BOMBA DE HIROSHIMA
Proyecto ganador de la X Edición de la Beca de Producción e Investigación Artística de Rambleta