15 de abril de 2016

AUTORRETRATO DE UN JOVEN CAPITALISTA ESPAÑOL

Crítica, humor, política i reflexió amb Alberto San Juan

"Sóc capitalista. Tinc un compte a un banc que especula amb aliments. Tinc un segur mèdic privat. Tinc la llum contractada amb una empresa que furta als seus clients per què el seu objectiu és el màxim benefici. Quan treballe cobre el salari més alt que puga aconseguir, sense preocupar-me de quin és el salari i la resta de condicions laborals dels meus companys. Puc ajudar econòmicament a un amic, però mai a cort de rebaixar el meu nivell de vida. Vull preservar la meua fama, la meua cotització comercial, les meues propietats. La societat en la qual visc és injusta fins a la crueltat. M'agradaria que canviara, però no estic disposat a perdre en l’intent d’allò que he aconseguit acumular. Estic parlant molt en serio".

Així presenta Alberto San Juan Aturorretrato d'un joven capitalista español, el seu primer espectacle en solitari des que va començar a funcionar la companyia Animalario i amb el que es penja el títol d'autor, director i guionista.

Aquesta volta, acompanyat únicament de si mateix, s'embarca en un soliloqui al qual, amb cert to humorístic, esmicola mil·límetre a mil·límetre la transició espanyola per a donar un colp a la realitat i tractar d'explicar què és el que nos ha portat a la situació actual.

+ Data: 15 d'abril.
Lloc: Teatre.
Hora: 20:30h.
Precio: 15 €.

Te puede interesar...