Del 13 al 15 de noviembre de 2015

Berto Romero ‘Sigue con nosotros’

Tres úniques funcions al novembre

Berto Romero, mai millor dita, "Sigue amb nosotros". Després d'haver esgotat totes les entrades durant dos temporades seguides, torna amb tres úniques funcions al novembre.

Els rumors eren certs. Berto Romero estava travessant una etapa complicada. La fama se li havia pujat al cap, els traumes que ocasionava des de xicotet pel seu aspecte físic i la tempestuosa relació amb la seua família li havien fet anar donant tombs. Diguem-ho clar: no estava bé.
Però Berto ha tornat. Ara és un pare responsable, un còmic respectat i està aconseguint la maduresa. A un pas de convertir-se en quarantí, creu haver aprés algunes bones lliçons que vol compartir amb nosaltres. Ha superat els complexos i traumes que li van tenallar en el passat, i tot apunta que està desenrotllant uns nous.

D'altra banda, segueix obstinat a cantar i ballar i a explicar la seua vida. I la dels altres.

Com ja ocorreguera la passada temporada, l'humorista adaptarà l'espectacle per a persones sordes en la primera de les jornades. Una iniciativa duta a terme a través de MediaSignos i amb la col·laboració de MPC Management i Produccions Culturals i El Cansancio. MediaSignos és una entitat pionera a la Comunitat Valenciana, que naix amb l'objectiu de contribuir a l'eliminació de les barreres de comunicació a què s'enfronten diàriament les persones sordes.

 + Dates: 13, 14 i 15 de novembre.
Horaris: 21:00h. (13 i 14 de novembre) i 19:00h (15 de novembre).
Lloc: Teatre.

Us deixem amb el tros vídeo que va gravar el mateix Berto Romero amb motiu de la seua anterior visita a La Rambleta:
 

Te puede interesar...