Del 15 al 17 de noviembre de 2019

BRINDIS DE PÉREZ&DISLA

Deixa’t dur, no t’autocensures i actua amb total normalitat

Açò serveix per a transgredir les normes. Està pensat per a això. Per a fer el que et vinga en gana sense pensar si està bé o malament. Ací es pot. Este el lloc ideal per a això. És més, he de ser així perquè si no no té sentit res del que passe ací. Quan se’ns oblida això estem oblidant a què hem vingut. Si hem de mesurar-nos i guardar certes formes per no saber molt bé quina raó, açò serà una merda. No funcionarà. Ens avorrirem. I voldré anar-me’n. Deixa’t dur, no t’autocensures i actua amb total normalitat. No penses si t’estan jutjant. No estem ací per a això. Estem per a regalar-nos. I, si pot ser, per a rebre regals en forma del que cadascú crega convenient. Ací tot suma. Si et pega el subidón el millor que pots fer és disfrutar-lo. Potser et provoca una pèrdua de control. Això també es pot. Tot el que et vinga bé, es pot.

Si vols posar-te excèntrica, este és el moment. Qui sap, igual hui passa això que sempre has volgut que passe. Potser. Ho has de tindre en compte com una possibilitat. Els teus impulsos són benvinguts sempre que respectes allò que tu saps que has de respectar. Allò que sempre has volgut que passe, pot passar. Açò és per a nosaltres, per als nostres amics i per a tot aquell a qui puga interessar. Què més podem demanar?
 
 

FITXA ARTÍSTICA

 

Intèrprets
Paula Miralles + Toni Agustí + Juli Disla + Mireia Pérez
 
Ajudantia de direcció
Santiago Ribelles
 
Producció executiva
Pilar Garrigues
 
Fotografia
Jordi Pla
 
Direcció tècnica
Yapadú
 
Distribució
A+ Soluciones Culturales
 
Dramatúrgia
Pérez&Disla
 
Direcció, espai i grafisme
Jaume Pérez Roldán
 

En coproducció amb Rambleta
 
 
NOTA: Aquest espectacle és en castellà i valencià, alguns personatges parlen en un idioma i uns altres en l'altre.

 

+Fecha: 15, 16 i 17 de novembre

Hora: 20:00 h 

?

Duració: 70 minuts

Edat mínima recomanada: No recomanat a menors de 18 anys. Qualsevol menor d'edat haurà d'acudir acompanyat dels seus pares o tutors legals.

?Preu: 10€
 

Te puede interesar...
IV BECA DE INVESTIGACIÓN Y PRODUCCIÓN ARTÍSTICA
Se amplía el tiempo para presentar las propuestas hasta el 30 de diciembre