11 de diciembre de 2015

Ciclo Edita: Juventud Juché, Disco Las Palmeras, Tigres Leones y Wann

Tercera jornada: Sonido Muchacho i les escenes locals

Després de la càlida acollida de les cites precedents, la tercera i última jornada d'esta primera edició del Ciclo Edita ve protagonitzada per  Sonido Muchacho. Esta discogràfica madrilenya porta en actiu des de l'any 2012, quan van publicar la seua primera referència el 7" de debut de Tigres Leones. El seu catàleg es mou en unes coordenades que van més enllà de l'estil, movent-se entre el post-punk, el pop o inclús l'electrònica. Sens dubte, l'eclecticisme és uns dels senyals d'identitat de Sonido Muchacho.

En aquesta ocasió aprofitarem per a veure en directe a quatre de les bandes que componen el seu catàleg, com són Juventud Juché, possiblement el seu vaixell almirall, que van sorprendre a propis i estranys amb Quemadero en 2013 i enguany han publicat Miedo / En tu casa 7"; Tigres Leones, que presentaran el seu nou àlbum La Catastrofía en el que han comptat amb la col·laboració de La Bien Querida i del que ja presentem en el compte de facebook del Ciclo Edita el seu single d'avanç en format videoclip; el guerxo post-punk canari-català Wann, i finalment els gallecs Disco Las Palmeras! , que continuen fregant el llum màgic que regala lluents composicions de noise-pop i shoegazing que es portaran davall el braç Asfíxia, el seu últim disc publicat aquest mateix any.

Sens dubte serà un bon moment per a prendre el pols a algunes de les millors bandes del país, que ja havia portat amb anterioritat La Cúpula del Trueno i que van meravellar a la parròquia local.

TAULA REDONA
D'altra banda, l'última taula redona, sota el títol "Escenas locales", tractarà l'activitat i l'impacte dels moviments musicals presents en les regions i capitals.

En esta ocasió comptarem amb la participació del músic Gilberto Aubán (Gilbertástico) ; el també músic Óscar Mezquita (Cuello / Derrota) , que vindrà com a representant de Flexidiscos, una de les botigues de discos més actives de València; Ada Díez, activista de sons femenins des de la plataforma Hits With Tits; Luis Fernández (Juventud Juché) , un dels responsables de Sonido Muchacho i la taula estarà moderada per Rafael Rodríguez, director de la publicació Verlanga.

Data: DIVENDRES 11 de DESEMBRE.
Lloc: RAMClub
Hora: 21:00h.
Entrades: 8 anticipada Movingtickets / 10 en taquilla.

 

Te puede interesar...