30 de octubre de 2015

CinemaScupe

Extrapolació al gran del clàssic pla de peli roïna, amics i cerveses

CinemaScupe és una extrapolació al gran del clàssic pla de peli roïna, amics i cerveses. És un pas més enllà en la tradició del despiporre a costa de films inenarrables, en el qual els espectadors disfrutaran amb les idees de Raúl, Sixto i Bóinez, tres adalils del jijijajaísmo que diseccionarán amb el seu enginy les peculiaritats de les infàmies que es mostren en pantalla per a aconseguir que el públic gaudisca de pel·lícules que en altres circumstàncies els provocarien úlceres. 

CinemaScupe és una celebració del cine, però no del bo. CinemaScupe és una forma de lluitar contra els gegants del de mala mort, el caspós i l'infumable. 
CinemaScupe és una forma de conquistar l'inconquistable i aconseguir donar-li la volta a la truita del menyspreable. CinemaScupe és, en definitiva, una forma d'entendre el cine… o més bé de suportar-ho. Però, sobretot, és un desplegament de comèdia, tant voluntària com involuntària.

BIRDEMIC: XOC AND TERROR (2010)
Un bon dia, i sense previ avís, les aus decideixen atacar els humans. L'argument dels pardals? No! Bueno, sí. Però també és la premissa de Birdemic: Xoc and Terror!

Rodada en caps de setmana al llarg de 7 mesos i amb un pressupost de 10 000 dòlars, Birdemic és l'òpera cosina del cineasta (per dir alguna cosa) James Nguyen. Igual que Quentin Tarantino, Nguyen no va ser a cap escola de cine. Al contrari que a Quentin Tarantino, a Nguyen la jugada no li va eixir bé.

Birdemic està catalogada com una de les pitjors pel·lícules de la història, cosa incomprensible, atés que pretén ser un thriller romàntic ecologista hitchcockiano. Com va poder una mescla tan evidentment guanyadora eixir així de mal?

En Birdemic regnen (les nefastes) interpretacions, el (limitat) pressupost, els efectes especials que farien empal·lidir (de vergonya pels altres) als de qualsevol superproducció hollywoodiense, però sobretot reina la rialla.

+ Data: 30 d'octubre.
Hora: 22:30h.
Lloc: Teatre.
*Entrades: 5 EUR / 15EUR +  entrada de Miguel Noguera – 'Ultrashow'

Te puede interesar...