Del 23 de diciembre de 2015 al 6 de enero de 2016

CIRCO GRAN FELE: ORINOCO

Un espectacle dels sentits, un pont entre el món real i el món oníric

Aquest Nadal el teatre d'Espai Rambleta torna a ser el la casa del Circ Gran Fele. Des del 23 de desembre fins al 6 de gener (excepte el dia 24 i el 31) , la reconeguda companyia estrenarà el seu nou espectacle, Orinoco.

ORINOCO, és un espectacle dels sentits, un pont entre el món real i el món oníric. Tot això de la mà dels seus talentosos artistes i els seus moviments perfectes. La música en directe, els brillants efectes d'il·luminació i l'emocionant so al ritme de la música en viu, transportaran a grans i peque'ls a mons inimaginables i llunyans sense moure'ns dels nostres seients.

Números aeris, música en directe, acrobàcies, fil d'aram, equilibris, polsades, titelles, autòmats, pallassos, robots, alteració dels sentits, enjogassar amb les olors, riure, riallada… l'espectacle familiar d'aquest nadal!

CIRC GRAN FELE 
El primer sense animals, el Circ Gran Fele és Mediterrani, passional i vitalista. Un circ per a tots els públics, destinat a estimular tots els sentits, a través de la fusió de les arts escèniques: Circ, Teatre, Dansa, Humor…

Circ Gran Fele ha aconseguit importants guardons al llarg de la seua trajectòria professional, entre ells el Premi Nacional de Circ 2008, o el Premi Max de les Arts Escèniques Especial de Circ.

T'ho vas a perdre?
 

+ Dates: 23,25,26,27,28,29 i 30 de desembre de 2015 / 1,2, 3, 4 i 6 de gener de 2016.
Lloc: Teatre.
Hora: 19:00h.

– EL ESPECTÁCULO ES RECOMENDADO A PARTIR DE 3 AÑOS.
– LA ENTRADA PARA MENORES DE 3 AÑOS ES DE 6€.

Te puede interesar...
CÓMO CAMBIAR EL MUNDO (How to change the world)
Les autèntiques revolucions mai han pogut ser organitzades