3 de abril de 2016

Coloquios y ciclo de CINE: Éxtasis

Xarrarem amb el seu director, Mariano Borroso i l'actor Daniel Guzmán

Aquest febrer es compleixen vint anys de l'estrena d'Éxtasis, una de les pel·lícules més importants del cine espanyol dels noranta i el títol que va consagrar definitivament a Javier Bardem com un dels nostres actors més versàtils i brillants. Segon treball com a director de Mariano Borroso després de la magnífica Mi hermano del alma, compte la història de tres amics que, cansats de viure al límit, tracen un pla per a robar a les seues pròpies famílies i eixir fugint. No obstant això, tot es complicarà fins a un punt que ni ells mateixos seran capaços d'imaginar.

Amb un magnífic repartiment on destaquen, entre altres, els noms de Federico Luppi, Silvia Munt i Daniel Guzmán, Éxtasis va competir en el Festival de Berlín i no va tardar a convertir-se en una pel·lícula generacional que, dues dècades després, manté intacta la seua capacitat per a atrapar als espectadors.

Es durà a terme un col·loqui previ de la mà del seu director, Mariano Barroso i un dels protagonistes, l'actor Daniel Guzman (recentment guanyador del Goya al Millor Director Novell) 

+ Data: 3 d'abril.
Hora: 19:00h.
Preu col·loqui: 6 EUR.

Te puede interesar...
LOS GANGLIOS
Reconeguts pels seus textos surrealistes i els seus directes incendiaris