17 de octubre de 2015

CUERPOS COMPUESTOS

Taller de dansa: tècnica, exploració i composició

Aprofitant la programació, el 17 d'octubre, la impactant  Lirio entre espinas  de Guillermo Weickert cia, Espai Rambleta proposa un taller de dansa amb la coreògrafa i ballarina Natalia Jiménez Gallardo.

Aquest taller s'enfocarà a obrir-se a les possibilitats del cos en moviment des de l'exploració i la tècnica. Entenent per tècnica, al desplegament de les possibilitats que ens permeta la construcció de cossos específics.

La pràctica es desenrotllarà a través de la percepció, ampliant les formes de la mirada i de l'escolta, l'adaptabilitat a través de l'equilibri- desequilibri i la plasticitat del cos per mitjà del contacte.

Són aquestes les ferramentes base sobre les quals ens centrarem per a prendre decisions, estar creatius i compondre individualment i conjuntament.

ORIENTAT A: ballarins, actors, performers i persones interessades en el treball amb el cos i el moviment.

 PREU: 40EUR.

DATES: dijous 15 d'octubre de 10 a 14h i divendres 16 d'octubre de 9 a 13h.

Reserva de places en taquilles d'Espai Rambleta, taquilles@larambleta.com i 960011511.

* Aforament limitat a 20 places.

 
BIO
Natalia Jiménez Gallardo

Coreògrafa, ballarina i artista interessada en la hibridació i en la col·laboració artística per al desenrotllament del llenguatge del moviment com a mitjà de comunicació.

Els seus treballs creatius més representatius i que marquen la seua investigació pel moviment són:  Proyecto Conjugaciones on col·labora amb l'antropòloga Leticia.S.Moy i el dramaturg Jorge Gallardo,  L_ENTES en co- creació amb la coreògrafa Iris Heitzinger i La Medida del Desorden una peça creada pel Group La Bolsa i la direcció del coreògraf Thomas Hauert.

Actualment, desenrotllen junt amb Jorge Gallardo la peça LA OBRA VACÍA (una instal·lació coreogràfica) que farà la seua primera presentació en el MESDEDANZA22 dins de la programació de Creaciones en procés.

Ha treballat amb artistes i companyies molt distintes en els seus mètodes i implicacions com: Guillermo Weickert, Abraham Hurtado, Jeremy Wade, Ex Nihilo, Vértebro, Angels Margarit/Cia. Mudances, Senzatempo, Bebeto Cidra, Guido Tuveri, Nazario Díaz, Juan Diego Calzada i Thomas Hauert entre altres. Rep el premi Escenarios Sevilla 2013 per la interpretació en Lirio entre Espinas de Guillermo Weickert.

Durant tota la seua trajectòria, participa en projectes comunitaris com a Asociación Trans-formas (teatre social i de l'oprimit) a Barcelona, junt amb Guido Tuveri en la iniciativa social del centre de ioga, dansa i meditació Casa Oliva a Sardenya (Itàlia) i amb Colectivo Arriero en los Encuentros de Artes vivas y Ecología en Santa Lucía, Cadis.

http://nataliajiga.weebly.com/

Te puede interesar...