27 de mayo de 2016

EL CABARET DE LOS HOMBRES PERDIDOS

Quan creus que tot ha terminat, queda un lloc al que pots anar

Després del seu reeixit pas en el mes de febrer, torna a Espai Rambleta este musical transgressor i de culte, guanyador de dos Premis Molière i sis Premis Hugo.

El cabaret de los hombres perdidos està a punt de tancar. El soroll d'una carrera alerta als personatges que es troben en el Tatoobar. Un xic és perseguit, aconseguit, colpejat. Així i tot aconsegueix escapolir-se i entrar al cabaret.

Quan no saps com continuar, quin ha de ser el següent pas. Quan la vida t'ha maltractat i creus que tot s'ha acabat. Atenció, l'única cosa que no pots perdre és l'esperança. Queda un lloc a què pots acudir: El Cabaret de los Hombres Perdidos. Allí t'espera el destí, amb un o més camins a triar. L'amor, el sòrdid, el bell, el que diverteix. La il·lusió a curt termini, els errors, els diners fàcils, la traïció, els sons fets realitat i veure com s'esvaeixen. La pujada i la caiguda. La rialla i el plor. La música i el silenci. La vida i la mort.

"Amb una coreografia molt harmonitzada sobre la personalitat dels mateixos actors, esta versió de "El cabaret de los hombres perdidos" manté la partitura original en una composició que tots coincideixen en el fet que és algo "nou", "diferent" i "transgressor" a allò que s'ha vist fins ara" – Eldiario.es

+ Data: 27 de maig.
Lloc: Teatre.
Hora: 21:00h.
Preu: 15 €.


*Bases legals del sorteig en Facebook de l'entrada per a l'estrena d'El Cabaret de los Hombres Perdidos. 

Te puede interesar...
EL LAGO DE LOS CISNES
Russian Classical Ballet nos trae esta historia de amor, traición y del triunfo del bien sobre el mal
LA MADRE
Aitana Sánchez-Gijón protagoniza esta atrapante y conmovedora comedia negra