4 de abril de 2016

EL SHOW DE AURONPLAY

De xicotet cremava coses. A hores d'ara plena de rialles Internet i teatres amb la seua ironia en FullHD.

AuronPlay t'alegra el dia. La seua presentació és clara: “HEY! ¿Qué pasa chavales? ¿Todo bien? ¿Todo correcto? ¡Y yo que me alegro! ”. La seua particular forma d'entendre la quotidianitat s'ha convertit en un virus. Si entres en contacte amb ell, afortunadament quedaràs contagiat a l'instant.

La seua curiositat i atreviment li porta a experimentar amb Youtube per primera vegada en 2006. Amb tan sols un portàtil i una webcam, AuronPlay va convertir la seua habitació en el seu propi estudi de gravació. El canal d'AuronPlay conté vídeos-crítica a altres vídeos no populars en la xarxa, bromes telefòniques i recopilacions de missatges peculiars que troba en fòrums.

Hui, després d'anys d'experiència a les seues esquenes, AuronPlay és una de les figures més veteranes de la producció de vídeo online. Coneix molt bé a la seua audiència i ha elaborat un estil propi de comunicació molt directa, molt clara i per a tots els públics. Ara es llança en solitari als teatres, després de la gira YouPlanet junt amb Wismichu, per a continuar infectant al públic amb dosi d'humor, ironia i el seu estil particular de veure les coses.

+ Data: 4 d'abril
Lloc: Teatre.
Hora: 12:30 h (Meet & Greet. 11:00 h) / 17:30h (Meet & Greet. 16:00 h

Te puede interesar...
ANDREU CASANOVA: ‘TINDER SORPRESA’
Una divertida expedición por las aplicaciones de ligar de moda
DANIEL FEZ: ‘LA VIDA REGULINCHI’
Un monólogo sobre su vida de influencer regulinchi
SERGIO BEZOS HA LLEGADO A TU CIUDAD
El cómico regresa con su show en solitario