21 de noviembre de 2015

En el desierto

Chevi Muraday i Ernesto Alterio tornen amb la impactant i avantguardista obra

El 21 de novembre torna a Espai Rambleta En el desierto. Sens dubte, una de les representacions més reeixides i impactants de la temporada passada. L'obra reprodueix l'essència i els valors d'avantguarda i contemporaneïtat que caracteritzen al centre cultural. La fusió de la interpretació i la dansa, unit a un cartell de luxe fan que s'aconsegueixen cotes d'insuperable bellesa artística.

En el desierto és una idea original del Premio Nacional de Danza Chevi Muraday, que també s'encarrega de la direcció artística i coreogràfica. El reconegut actor Ernesto Alterio puja per primera vegada a un escenari per a actuar en una funció principalment de ball i que li permet oscil·lar entre el moviment, la música, la paraula. En l'elenc d'actors de luxe que participen en la representació (no oblidem que és una obra coral) crida l'atenció també la presència del camaleònic Alberto Velasco (Vis a vis d'Antena 3) .

Alterio, al seu pas per Espai Rambleta, va comentar que es tracta d'una obra "de mucha solidez" per la voluntat de dramaturgs, músics i actors de "crear algo hermoso" posant "toda su alma" per a "poder resistir". "Veo a Chevi como un materializador de sueños", va definir.

 El Premio Nacional de Danza Chevi Muraday va aclarir que és un muntatge que sorgix des de "un compromiso honesto" però que no és "nada planfletario" i que assumeix "el riesgo" de "se puede con esta crisis".

En la història, set personatges expulsats s'han ideat amb reminiscències dels clàssics de la literatura universal. Així, Alterio entremescla en el seu paper trets del Quixot amb els de Gregor Samsa, el protagonista de 'La metamorfosis' de Kafka i es val d'un piano mòbil com si es tractara d'un insecte al·lucinat.

La impactant representació és una obra vital i dinàmica en l'escena de la qual desapareixen les fronteres. La música, la il·luminació i l'escenografia viatgen juntes i cobren una dimensió d'alt voltatge emocional.

+ Data: 21 de novembre.
Lloc: Teatre.
Hora: 20:30h.

PACK ESPECIAL DESCOMPTE
Comprant En el Desierto + Teresa = 28EUR.

– Dissabte 21 de novembre En el desierto, Chevi Muraday i Ernesto Alterio. Descompte per a alumnes acreditant en taquilles a 16EUR/entrada individual (21EUR PVP) . 
 http://larambleta.com/eventos/ver/en-el

– Diumenge 22 de novembre Teresa (Ora al alma) , dirigit per Chevi Muraday i interpretada per Marta Etura. Per a alumnes acreditant en taquilles a 16EUR/entrada individual (21EUR PVP) .
http://larambleta.com/eventos/ver/teresa-ora-al-alma

MasterClass 
Els alumnes que vulguen assistir gratuïtament a la MasterClass de Chevi Muraday que tindrà lloc el diumenge 22 a les 12h. en Rambleta, tan sols hauran de mostrar la seua entrada per a En el Desert o Teresa i haver-se inscrit prèviament amb Nom Complet i DNI a través d'aquest mail taquilla@larambleta.com PLACES LIMITADES, per orde d'inscripció.

Te puede interesar...