Estudi integral del barri de Sant Marcel·lí

Un grup coordinat per l'arquitecte David Estal

El dilluns va tenir lloc la primera sessió de treball de l'Estudi General de Sant Marcel.lí que estan duent a terme un grup de joves del barri liderats per l'arquitecte David Estal. Un vertader plaer i orgull oferir les nostres instal·lacions perquè aquests brillants joves desenvolupen les seues reunions cada dilluns. 

 

Aquestes són les seues primeres conclusions:Al 1949 es va projectar el barri de Sant Marcel·lí. Ara, al 2016, li toca un bon repàs. Diferents entitats estem participant en la redacció d'un Estudi integral coordinat per l'arquitecte David Estal, encarregat per AUMSA i reivindicat per l'Associació de Veïns i Veïnes. Ahir fou la primera sessió de treball i berenar amb el 'grupet de joves' que, des de les aules de l'Espai Rambleta, van a mapejar l´ús que fem d'aquests carrers, places, parcs i descampats. Carles, Vir, Mar i Enric, malgrat la seua joventut, porten anys implicant-se activament en diferents iniciatives per a millorar el barri on han crescut, que és també el de sons pares i mares, i que fou el de tants iaios i iaies que temps enrere jugaven amplament a aquells primers carrers embarrats, però sense cotxes.

Te puede interesar...
La película que revolucionó Holanda cierra el ciclo de ‘Telón Bizarro’ de Rambleta
El centro cultural proyectará el 22 de junio la última sesión de cine acompañada de performance de la temporada, con ‘New Kids Turbo’ (2010), una sátira inteligente y una crítica feroz al estado del bienestar. En esta ocasión será al aire libre, dando paso al inicio del cine de verano de julio. La entrada incluye una consumición y la recomendación de que el público lleve cena
ANDREU CASANOVA: ‘TINDER SORPRESA’
Una divertida expedición por las aplicaciones de ligar de moda
III GALA DE DANSA INTERNACIONAL VALENCIANA
Protagonizada por intérpretes valencianos que han trascendido fronteras