23 de septiembre de 2015

Factoría Rambleta – Jorge Martínez

Charla con El creador de 'Pastillas para el dolor ajeno'

Dins de Factoria Rambleta, obrim una nova via denominada Por los otros  per a contar, des d'Espai Rambleta, projectes que ens vinculen amb els menys afavorits. ¿De quina manera? El que volem és contar com es duen a terme, amb exemples concrets, les labors humanitàries, l'ajuda social, els projectes per a contribuir al benestar social dels més desfavorits.

El creador de 'Pastillas para el dolor ajeno', Jorge Martínez, un referent de la publicitat social, aposta per les idees transformadores en compte de les campanyes a curt termini.

La campanya de Médicos sin Fronteras va donar a conéixer les malalties oblidades en el món i va impregnar de solidaritat a tota la societat espanyola a través de les Farmàcies, amb el suport de Farmamundi. Ambdós ONG participaran en un col·loqui posterior amb la presència de la Delegada de la Comunitat Valenciana de Medicos Sin Fronterass, Mila Font, la directora general de Farmamundi, Eugenia García i el seu responsable de Comunicació i Màrqueting, Yolanda Ansón.

+ Data: 23 de septiembre.
Lloc: RAMClub.
Hora: 20:00h.
Preu: Gratis amb descàrrega d'invitació

Col·laboren:


 

Te puede interesar...
Nacho Vegas
Presentant el seu nou EP, 'Canciones populistas
GRECIA: REINVENTARSE PARA SOBREVIVIR
Un retrat de la crisi grega a través de tres dels seus protagonistes