24 de octubre de 2024

GUILLEM GISBERT

En concert

Després de quinze anys ininterromputs de pop irreprotxable amb MANEL, Guillem Gisbert arrenca projecte en solitari. El músic barceloní manté, com sempre, la cançó en el centre del punt de mira, per seguir fent allò que tant li agrada: explorar-ne els racons, palpar-ne els marges, des de l’ambició, l’elegància i l’eclecticisme.El nou treball del barceloní conté onze cançons que juguen amb diversos gèneres musicals i paletes sonores.

Disponible ja en totes les plataformes digitals i en format físic (CD i vinil), arriba “Balla la masurca!”, el primer disc en solitari de Guillem Gisbert. Un any i tres mesos després de l’últim concert de MANEL i de l’aturada indefinida de la banda, el cantant culmina així la presentació d’un projecte que va començar a fer públic el 12 de setembre passat. Llavors va anunciar un concert a la Sala Apolo, a Barcelona, i va exhaurir les entrades en cosa d’hores. Després van venir el avançaments, Les dues torres i Waltzing Matilda, Cantiga de Montse i Hauries hagut de venir i, finalment Un home realitzat. Avui Gisbert acaba de presentar un disc que conté onze cançons en què ha explorat diversos gèneres musicals i paletes sonores i en què ha format diferents equips per produir les seves cançons. Està editat per Ceràmiques Guzmán, el segell discogràfic que el barceloní comparteix amb els seus companys de MANEL.

+ Data: 24  d’octubre de 2024.  
+ Hora: 21h (APERTURA DE PUERTAS 20H).
+ Edat mínima recomanada: Els menors de 14 anys han d’anar acompanyats de tutor legal i els menors de 16 anys han d’emplenar l’autorització de responsabilitat sobre el menor. Pots descarregar ací l’autorització.
+ Preu: 24-28€ + despeses de gestió. 

Calendari
Consulta tots els esdeveniments programats en el nostre calendari
VEURE CALENDARI
Programació
Vols estar al dia de tot el que succeeix en Espai Rambleta? Descarrega't la nostra programació!
DESCARREGAR
Te puede interesar...