12 de enero de 2016

III BECA DE INVESTIGACIÓN Y PRODUCCIÓN ARTÍSTICA DE ESPAI RAMBLETA

Amb el propòsit d'impulsar la creació i difusió artística

El programa d'arts visuals de l'Espai Rambleta, en el seu propòsit d'impulsar la creació i difusió artística, obri el termini de convocatòria per a la III Convocatoria de Beca de Investigación y Producción Artística. “Democracy” de Avelino Sala y "39°26'56.8"N 0°23'27.6"W  del mencionat Santiago Morilla -dos de les realitats artístiques més ferms del nostre país en l'actualitat- esperen, des de ja, successor.

El programa d'arts visuals de l'Espai Rambleta, en el seu propòsit d'impulsar la creació i difusió artística, crec en 2013 la Beca d'Investigació i Producció Artística. Un guardó que té com a objecte la concessió de diferents ajudes materials i econòmiques per a la realització de projectes artístics. La convocatòria està oberta a qualsevol disciplina artística, individual o col·lectiva, així com a projectes de producció, investigació i comissariat.

La Beca d'Investigació i Producció Artística té com a objecte la concessió de diferents ajudes materials i econòmiques així com la prestació de serveis per a la realització de projectes artístics.

La convocatòria està oberta a qualsevol disciplina artística, tan individual o col·lectiva, així com a projectes de producció, investigació i comissariat, amb el compromís de ser realitzats al llarg de l'any 2016. Els treballs s'han d'enviar a: arte2015@larambleta.com.

Feix click ací per a descarregar les bases.

Te puede interesar...
REVELANDO IDENTIDADES
Un proyecto de excelencia educativa enmarcado en los ámbitos de fotografía, diseño de moda y estilismo
XIII Surforama Festival
El millor festival de rock-surf del món.
Los niños que fuimos, en Rambleta
De la mano de Mariola Cubells, nos sumamos a la iniciativa que lanzó Save the Children en apoyo a la infancia