16 de octubre de 2022

INDICO

Festival Circuito Bucles

BALLAR; L’INVISIBLE

Aquest treball creat per a espais no convencionals, naix d’una banda des del desig intern de continuar buscant en el simbòlic, i per un altre de la confiança; Natalia Medina em va cridar per a proposar-me contar una història a unes persones desconegudes, i aqueix acte de fe, sempre m’ompli de gratitud i voluntat per a emprendre viatge. Com sempre part d’una sort de referències borroses i moviments que no jutge.

Confie i, els pose per davant, em lleve del mitjà. Els gestos, moviments aïllats en el cos, són xicotetes illes dins d’unes altres. Mobilitat que trencada i que descobreix una imatge des de quasi tots els seus angles. Ací una figura sense rostre, es mou buscant a través de l’espai alguna cosa que no sabem què és.

El seu cos, que es contorneja en camins invisibles, sembla xocar contra altres gestos, idees, densitats… va construint a si mateix, en un camí que, encara que accidentat, li conforma, com les línies del seu rostre que mai veurem. Els primers gestos xoquen contra l’aire, després contra el sòl, i cap al final contra si mateix, on igual que en alguns mol·luscos creixen belleses. Inspirat en imatges de carrers de l’Índia, al febrer de 2020.

Daniel Abreu

EL BEAT: El motor del meu treball va ser posar el cos a ballar… sense rostre… més tard em vaig adonar que l’inconscient de l’obra estava lligada a la naturalesa i el no visible.

Coreògraf i ballarí: Daniel Abreu

+ Data: 16 d'octubre de 2022. 

+ Hora: 18:30 hores.

+ Edat recomanada a partir de 7 anys.
+ Accés lliure fins a completar aforament.


 

Te puede interesar...
CUENTO DE NAVIDAD
Una obra de Mingo Ruano basada en el clásico de Charles Dickens
PRIMA FACIE
Vicky Luengo protagoniza la multipremiada obra de Suzie Miller
A TI TE DUELE TODO LO BUENO
Una propuesta de La Zarra sobre el amor nacida de su residencia en Rambleta