16 de octubre de 2022

INDICO

Festival Circuito Bucles

BALLAR; L’INVISIBLE

Aquest treball creat per a espais no convencionals, naix d’una banda des del desig intern de continuar buscant en el simbòlic, i per un altre de la confiança; Natalia Medina em va cridar per a proposar-me contar una història a unes persones desconegudes, i aqueix acte de fe, sempre m’ompli de gratitud i voluntat per a emprendre viatge. Com sempre part d’una sort de referències borroses i moviments que no jutge.

Confie i, els pose per davant, em lleve del mitjà. Els gestos, moviments aïllats en el cos, són xicotetes illes dins d’unes altres. Mobilitat que trencada i que descobreix una imatge des de quasi tots els seus angles. Ací una figura sense rostre, es mou buscant a través de l’espai alguna cosa que no sabem què és.

El seu cos, que es contorneja en camins invisibles, sembla xocar contra altres gestos, idees, densitats… va construint a si mateix, en un camí que, encara que accidentat, li conforma, com les línies del seu rostre que mai veurem. Els primers gestos xoquen contra l’aire, després contra el sòl, i cap al final contra si mateix, on igual que en alguns mol·luscos creixen belleses. Inspirat en imatges de carrers de l’Índia, al febrer de 2020.

Daniel Abreu

EL BEAT: El motor del meu treball va ser posar el cos a ballar… sense rostre… més tard em vaig adonar que l’inconscient de l’obra estava lligada a la naturalesa i el no visible.

Coreògraf i ballarí: Daniel Abreu

+ Data: 16 d'octubre de 2022. 

+ Hora: 18:30 hores.

+ Edat recomanada a partir de 7 anys.
+ Accés lliure fins a completar aforament.


 

Te puede interesar...
CAPERUCITA ROJA, ¿UN MUSICAL FEROZ?
La versión más actual del famoso cuento de Charles Perrault
EN EL CAFÉ DE CHINITAS
Un homenaje a la copla con música en directo y mucho humor
RABIA
Un thriller basado en la novela homónima de Sergio Bizzio