24 de septiembre de 2019

JORNADAS FUTURO IMPERFECTO // RAMBLETA Y JOT DOWN

Quinta jornada: 'La fusión del trabajo y del ocio'

Cada matí, mentre comença el dia, un individu soñoliento es taula la barba des de la finestra de la seua habitació, atalaiant les dècades per vindre. Tracta llavors de respondre una pregunta en nom de la humanitat: fins quan amb la suor del meu front.

No sabem si tenim la resposta precisa, però en la nova edició de Futur Imperfecte calibrarem la màquina del temps de Rambleta i Jot Down per a desentranyar les qüestions que sorgeixen d'aqueix interrogant. Com ha canviat el treball des que Chaplin criticava la cadena fordista, com s'ha diluído fins a ocupar tot l'espai i com es transformarà en el futur pròxim. I el més important: és possible que algú ho faça per nosaltres?

Tractarem d'aprofundir en aquestes qüestions en l'episodi doble 24/7: la fusió del treball i l'oci. Primer atendrem les reflexions de Javier Jiménez, director general de Llançadora, qui serà entrevistat pel director de Jot Down, Ángel Fernández. A les 20.15.

En la segona part realitzarem teràpia col·lectiva per a afrontar l'evolució de la maledicció bíblica en (Pl)ora et labora, una taula redona en la qual abundarem en les noves ocupacions i les relacions laborals que generen. Comptarem amb l'escriptor, matemàtic i guionista (entre altres mil coses) Carlo Frabetti; Mariana Vilnitzky, fundadora d'Alternatives Econòmiques; i la investigadora i professora Martina Delgado, experta en precarietat laboral universitària. Modera la taula Teresa Galarza, redactora de Jot Down. A les 21.15.

+Data: 24 de setembre. 
Hora: 20.15 h
(obertura de portes: 19.30 h)

Duració: 120 minuts
Edat recomanada: A partir de 13 anys.

Entrada lliure amb descàrrega d'invitació, fins a completar aforament. Es regalarà el llibre 'Corleone Business School', a les 30 primeres descàrregues.

Te puede interesar...
TRES MUJERES CHULÍSIMAS VESTIDAS DE AZUL
Un encuentro con Paca la Piraña, Juani Ruiz y Nacha Sánchez
VALÈNCIA SE ILUSTRA
Una apuesta por el talento más joven en el sector de la ilustración en València
FUTURO IMPERFECTO: RAMBLETA Y JOT DOWN
15ª Jornada: Descubrir en el arte