24 de noviembre de 2015

Kitty, Daisy & Lewis

Tornen amb un nou àlbum, 'The Third'

Kitty, Daisy & Lewis tornen amb un nou àlbum, The Third, tres anys després del seu aclamat Smoking in Heaven.

Els germans Kitty, Daisy & Lewis Durham són uns talentosos músics i compositors les arrels dels quals estan en la tradició de cantar les cançons tots junts en reunions familiars, tocant qualsevol instrument que se'ls presente.

Els seus temes són una mescla de Pop, R'n'B & Blues, Psychedelic Rock, Soul, Country, Jazz i Ska.

Han venut més d'un quart de milions de còpies dels seus discos, han esgotat entrades en els seus gires i han obert per als concerts de grans bandes com Coldplay o Stereophonics.

Des de molt primerenca edat, han inspirat a les seues audiències tenint com a fans els mateixos a què els agrada Amy Winehouse o Eagles Of Death Metall passant pels de David Lynch i Dustin Hoffman.

A vegades en els seus directes apareix sa mare, la que fóra bateria de Raincoats Ingrid Weiss, que s'unix a ells al davall, l'original "Bombay Bad Boy "Daddy Grazz a la guitarra rhythm guitar, i la llegenda de Jamaica Eddie "Tan Tan" Thornton a la trompeta.

Han passat els últims tres anys escrivint cançons i construint un nou estudi analògic en Camdem Town. Una vegada llest i amb una taula de 16 canals, sabien que volien portar el tercer àlbum a un altre nivell en la composició, instrumentació, estils, producció i so.

Un fan d'ells des del principi, Mick Jones de The Clash, li va entusiasmar involucrar-se i com a productor va començar els assaig setmanals amb KD&L en les seues cases, aprenent i tocant els temes, com quan ho va fer amb The Libertines. En la pràctica, Jones es va convertir en el nou membre de la banda durant els mesos d'assajos i va tocar en alguns temes.

Aquest nou disc va ser gravat i acabat en l'estiu del 2014 i conté influències que van des del blues al disc, però sempre sonant com Kitty, Daisy & Lewis. Les històries d'aquest disc ressonen amb estats d'ànim que et deixen tocat d'una manera tant encoratjadores com enervant. Amb tres distints compositors i multi-intrumentalistas en la banda, cada tema és una gemma brillant que reflecteix una experiència diferent.
 
 

Te puede interesar...
Donas Móviles
Reflexió sobre la condició femenina rient-se fins de la seua ombra
‘La Margot’ (Serio de día, coqueta de noche)
Vida i miracles d'una criatura irrepetible en els escenaris i en el carrer