28 de noviembre de 2015

La calma mágica

Alfredo Sanzol firma y dirige este texto divertido, misterioso y emocionante

Alfredo Sanzol, guanyador de dos premis MAX, firma i dirigeix La calma màgica, un text divertit, misteriós i emocionant, interpretat per un no menys magnífic repartiment.

Oliver vol deixar el teatre i entrar a treballar en una oficina per a tindre un "puesto seguro". Olga, la seua futura cap, li ofereix fongs al·lucinògens al cap de pocs minuts d'entrevista. No sabem si el que succeeix a continuació és una al·lucinació o que la vida és pura i simplement al·lucinatòria.

Podia ser una peça d'embull de les del Siglo de Oro per mèrits d'argument, text i trama, però ve disfressada amb drogues psicotròpiques, becades davant de l'ordinador i un elefant rosa. Una senzilla i al mateix temps impactant representació en què realitat i són estan en un mateix pla.

En definitiva, una de les cites culturals de la temporada a València. Teatre divertit, imaginatiu, original i intel·ligent. Una aposta segura.

Després de l'obra, trobada amb els actors i el públic en una altra de les nostres #FactoriaRambleta.

+ Data: 28 de novembre.
Hora: 20:30h.
Lloc: Teatre.

Articles Relacionats:
+ Babelia – El País: http://cultura.elpais.com/cultura/2014/10/23/babelia/1414066345_895580.html

 
 
ALFREDO SANZOL: "La calma mágica está dedicada a mi padre, al deseo de poder volver a hablar con él, y al rechazo de que las personas se vayan para siempre. Creo que a mis personajes les pasa lo mismo que al personaje de Mishima y «a medida que transcurre el tiempo, los sueños y la realidad llegan a tener el mismo valor entre los recuerdos. Todo lo que ha sucedido en la realidad se mezcla con lo que pudo suceder. Y, como la realidad deja rápidamente el espacio a los sueños, el pasado se parece cada vez más al futuro»".


 

Te puede interesar...