17 de febrero de 2016

La Nova Guia de València

Presentació del llibre a càrrec dels seus protagonistes

"La Nova Guia de València es centra en llocs, locals i persones que la gent no sol conéixer. Té un punt modernet, que al mateix temps és un reflex del canvi que ha viscut la ciutat en els últims anys amb el torrent d'esdeveniments (molts traumàtics) que han posat a la societat valenciana davant l'espill", apunta Borja Ventura a Yorokobu respecte a aquesta deliciosa i singular guía de València que, sota la protecció de l'editorial  Llibres de la Drassana, han publicat l'economista urbà Ramón Marrades, el periodista Vicent Molins i la fotógrafa Eva Màñez. Una ciudada obra que es presenta ara, dins d'un ambient festiu, en Espai Rambleta.

Un llibe a través de 60 espais i 20 personatges per explorar una València verdadera. La Nova Guia de València és el mostrari d'una vintena d'habitants que aposten alt i generen valor. Ho fan a través de 60 espais i usos que es conbinen a la práctica quotidiana sobre el tauler de les places i carrers de la ciutat.

Data: 17 de febrer.

Lloc: RAMClub.

Hora: 19:30h.

ENTRADA LLIURE I GRATUÏTA.

Un debat a 6, un acte totalment obert al públic, amb el dissenyador Ibán Ramón, l'editor i dissenyador Víctor Palau (Gràffica), la comunicadora Alicia Matallín (CuldeSac), el publicista Guillermo Navarro (Wikipaella), la gestora cultural i tècnica teatral Teresa Juan ("No nos mataremos con pistolas") i la periodista Mariola Cubells (Factoria Rambleta). Este dimecres a les 19:30 h. per a parlar de projectes que contribuïxen a donar visibilitat a València tant cap a fora com a cap a dins, per a la seua pròpia ciutadania. No falteu!"La nova guia de València" és una obra del periodista Vicent Molins i l'economista urbà Ramon Marrades, amb fotografies d'Eva Máñez. Vol "posar en hora" la ciutat i desplegar els seus atractius més enllà dels tòpics.

Te puede interesar...
TRES MUJERES CHULÍSIMAS VESTIDAS DE AZUL
Un encuentro con Paca la Piraña, Juani Ruiz y Nacha Sánchez
VALÈNCIA SE ILUSTRA
Una apuesta por el talento más joven en el sector de la ilustración en València
FUTURO IMPERFECTO: RAMBLETA Y JOT DOWN
15ª Jornada: Descubrir en el arte