8 de enero de 2016

LIQUIDACIÓN POR CIERRE

Un divertit espectacle de teatre, música i cabaré

La companyia Teatre Che i Moche arreplega en aquest nou espectacle el seu bon fer i els seus anys d'experiència en espectacles que mariden a la perfecció música i teatre. El seu antecessor El Funeral. Oua Umplute, ha obert mercat nacional i internacional i ha recorregut nombrosos Festivals, teatres i temporades a Madrid i Barcelona unint virtuosisme musical i rigor teatral.

Liquidación por Cierre és un espectacle-concert d'interacció amb el públic, gags absurds, improvisació i música zíngara trepidant que ens presenta Galaspy, un xicotet país De l'Est que ha sigut desmantellat i convertit en un gegantí centre comercial. Per a promorcionar-ho envia a un peculiar grup de músics a promocionar la seua idea. Com ho fan ja és un altre cantar…

Els cinc personatges oferiran un concert esguitat de divertides situacions relacionades amb el contingut dels temes musicals, la història del seu desconegut país i les seues absurdes tradicions salpebrades amb les reaccions dels seus excèntrics interpretes que pretenen coses ben desiguals durant la representació.

Nous temes d'origen zíngar interpretats per l'espectacular violí de Tereza Polyvka, el jazz Manouche de Jean-Pierre Bailly, la guitarra de David Ardid, el violonchello de Luna Ochoa i el saxòfon de Joaquin Murillo, en una fantàstica revisió artística d'Alberto Castrillo.

+ Data: 8 de gener.
Lloc: RAMClub.
Hora: 23:00h.

 

Te puede interesar...