15 de mayo de 2016

LOULOGIO: ACHUCHAO

Loulogio torna per fer-te riure amb un nou show

Loulogio presenta el seu nou espectacle Achuchao. Un show on l'humor intel·ligent i la comèdia més coratjosa es fusionen per a portar a l'espectador cap a una experiència còmica única i irrepetible.

Loulogio és un artista, humorista, col·laborador en televisió i creador en Youtube. Va ser pintor i professor de pintura fins que va fer el bot a la fama a través de la seua presència en la comunitat de vídeos, on es va fer molt conegut pels seus clips en clau humoristica, entre els quals destaquen La Batamanta, La mejor escena de ninjas de la historia, Hercules del chino o Pajilleitor Plus. El seu canal compta amb 565.000 subscriptors i els seus vídeos acumulen més de 80 milions de visualitzacions.

Gràcies al seu estil despreocupat, el seu curiós aspecte i el seu carisma, Loulogio va passar d'Internet a la televisió, on ha treballat com a presentador, guionista o col·laborador en diversos programes com: Fiesta Suprema (La 2), Sinvergüenzas (Antena 3) o En el Aire (La Sexta); a més, també participa regularment en el canal de Youtube TopTendring Vídeo, de la cadena Atresmedia.

Junt amb les seues participacions en internet i en televisió, Loulogio fa números còmics, espectacles i shows en directe per tota Espanya. Han passat ja uns anys des que aquell simpàtic barbut fera riure en les seues primeres aparicions en Youtube, però encara hui té la purna de l'humor en la sang, un humor i un carisma que porten la rialla i l'entreteniment allà on van.

Si encara no has gaudit del carisma de Loulogio, ara és el moment de sentir-se… "achuchao".

+ Data: diumenge 15 de maig
Lloc: Teatre.
Hora: 19:30h.
Preu: 15 €.

Te puede interesar...
Movistar te invita al X Aniversario Vinilo Valencia
.
movistar sorteo
.