1 de diciembre de 2023

MARALA

En concert

El trio musical Marala, integrat per la valenciana Sandra Monfort, la catalana Selma Bruna i la mallorquina Clara Fiol, tres veus, tres accents i un projecte extraordinari. Les Marala acaben de guanyar el Premi Carles Santos de l’IVC al Millor disc de l’any i Millor disc de música tradicional popular, Premi Ovidi Montllor al Millor disc de Folk i Millor Disc de l’Any 2022 segons la crítica per la revista Enderrock i ben posicionades a les llistes del millor disc en mitjans com Mondosonoro, Ara, El Temps… Finalistes dels Premios MIN 2023 “Mejor Disco” i “Mejor Disco de Raíz”.

Marala  presenten el seu últim treball, Jota de morir, publicat el setembre de 2022, en el qual s’inclouen temes musicals com “A la vora del riu mare”, “Canteu a l’albat” o “Nana naneta”. Igual que succeeix amb la música tradicional o la veu de les dones, la mort és un altre univers enorme i silenciat. Marala cerca maneres d’integrar-la, recuperar-la com una idea a l’abast del pensament i de la vida. Dalt de l’escenari s’evidencia la complicitat de les veus i els cossos. Es mostren tal com són: valentes i feministes, despertes i conscients alhora que sensibles i vulnerables, carismàtiques i virtuoses. Són la llum que esvaeix la fosca.

Després de publicar A trenc d’alba ( U98 Music2020), un disc dedicat a la llum i als principis, ara volen acostar-se a la mort per entendre millor els finals.

A Marala, el trio transfronterer, li ha eixit un disc resplendent, lluminós, una simbiosi precisa i preciosa entre tradició i modernitat, robust.” Xavier Aliaga “El Temps de les Arts”.

+ Data: 1 de desembre de 2023.
+ Horari: 21:00 hores (OBERTURA DE PORTES 20:00H).
+ Durada: 75′ aprox.
+ Preu:
General: 20€ + 2€ de despeses de gestió en internet i taquilla.
Palcos: 18€ + 2€ de despeses de gestió en internet i taquilla.
Laterals superiors: 15€ + 2€ de despeses de gestió en internet i taquilla.
+ Edat mínima recomanada: Tots els públics. Els menors de 14 anys han d’anar acompanyats de tutor legal i els menors de 16 anys han d’emplenar l’autorització de responsabilidad sobre el menor. Descarrega 
aquíl’autorització.

 
Calendari
Consulta tots els esdeveniments programats en el nostre calendari
VEURE CALENDARI
Programació
Vols estar al dia de tot el que succeeix en Espai Rambleta? Descarrega't la nostra programació!
DESCARREGAR
Te puede interesar...
EN EL CAFÉ DE CHINITAS
Un homenaje a la copla con música en directo y mucho humor
RAM SESSIONS: JOVE BIG BAND SEDAJAZZ
En concierto
TODA UNA VIDA: HOMENAJE A MARÍA DOLORES PRADERA
Con Nuria Fergó