18 de septiembre de 2015

Mongolia, El Musical

El musical más sarcástico, cómico y actual que jamás hayas visto

El musical més sarcàstic, còmic i actual que mai hages vist arriba a La Rambleta. Una història divertida en què desfilaran alguns dels personatges favorits de la revista Mongolia, com Mariano, el president enganyat; Felipe VI, el Rei júnior; Pedro Sánchez, el guaperas de l'oposició; Pablo Iglesias…

Què és Mongolia?
Mongolia és una revista satírica de periodicitat mensual que naix en un dels pitjors moments tant en l'econòmic i el social com pel que fa als mitjans editats en paper. No obstant això, lluny de considerar-los descoratjadors, eixos fets són per a ells un al·licient.

Consideren que l'humor és el millor antídot davant de les dificultats i el paper un suport de comunicació que encara té molt recorregut si s’aprén a explotar en sintonia amb els nous suports digitals.

+Dates: 18 de setembre.
+Lloc: Teatre.
Hora: 21:00h.

?
FACTORÍA RAMBLETA
Després de la posta en escena de Mongolia, El Musical, els responsables de la revista compartiran experiències amb el públic assistent amb altra de les nostres Factories Rambleta. Iniciativa emmarcada baix l'epígraf 'Sabios en Rambleta' que promet. Tota la info en aquest enllaç.

?

Te puede interesar...