18 de diciembre de 2015

MOVISTAR VINILO VALENCIA: Holy Paul + Atlàntic

Dia d'emocions: després dels seus directes es desvelaran els tres finalistes

Nit de decibels en la tercera i última semifinal del Concurso Movistar Vinilo Valencia 7.0. Només falten Rainwood i Holy Paul per ensenyar les seues armes i ho faran amb intensitat el dijous 17 de desembre en RAMClub. Dia d'emocions: després dels seus directes es desvelaran els tres finalistes.

Rainwood t'embolica amb el seu pop underground, d'onírics i preciosos desenrotllaments i esmolada psicodèlia. Inevitablement, al final, t'atrapen i et posseeixen.

Els Holy Paul ataquen des del primer d'acord amb pur rock i esgarre. Et sedueixen amb tota la seua cruesa i t'arrosseguen mentre cavalquen a guitarrazos. Caldrà agafar-se al que siga.

I després? Després el vot del públic i el veredicte d'eixe jurat que componen Carlos Pérez de Ziriza, Rafa Rodríguez de Verlanga, Javi 'Gafotas' de Club de Amigos del Crimen, Raúl Tamarit; les revistes musicals Beat València, Redacción Atómica, La Gramola de Keith i Alquímia Sonora; l'estudi de gravació Music Rooms Studio i el col·lectiu Vinilo Valencia.

Meridian Response, Tipos de Interés, Testarosa, La Bière Ganchosa, Rainwood o Holy Paul? Només tres bandes arribaran a la gran final de gener del concurs Movistar Vinil València 7.0. Eixa mateixa nit, i en directe, s'anunciaran els finalistes.

+ Data: 18 de desembre.
Hora: 21:30h.
Lloc: RAMClub.
Preu: 3 EUR (entrades només en taquilla) .

Te puede interesar...
Mixturas
Centenario de l’Escola d’Art i Superior de Ceràmica de Manises
Donas Móviles
Reflexió sobre la condició femenina rient-se fins de la seua ombra