3 de diciembre de 2015

Movistar Vinilo Valencia: Meridian Response + Tipos de Interés

Certamen-lanzadera de noves propostes musicals de la ciutat

Torna el Concurso Movistar Vinilo Valencia a Espai Rambleta amb la seua sèptima edició. El gran certamen-llançadora de noves propostes musicals de la ciutat arranca amb les seues semifinals. Només sis grups d'entre quasi 70 bandes han arribat fins ací seleccionats per un prestigiós jurat; això ja és un premi. Poques vegades un directe ve carregat de tanta emoció com les semifinals del Concurso Movistar Vinilo Valencia. El públic i el jurat són els que decideixen els tres conjunts que aconseguiran la final. 

Meridian Response i Tipos de Interés seran els primers a obrir foc en RAMClub la nit del dijous 3 de desembre. Dues propostes tant elèctriques com distintes.

Després de Meridian Response estan Luis Martín i Lucía Domigo. La seua proposta es va cobrint per emocionants capes i, sobretot, la veu d'ella, que brilla amb la força d'un diamant. Per a tan important cita, el duo ha demanat reforços sonors i s'estrenarà com a banda.

Tipos de Interés arriben com d'un altre temps. Les seues cançons sobreïxen personalitat punk, veritats (iròniques) com a punys i inviten a moure els malucs sense rubor. Per a fer-nos una idea: han de tindre a tipus com The Clash o Siniestro Total en un pedestal.

I després d'açò només caldrà esperar set dies per a la següent semifinal.

+ Data: 3 de desembre.
Hora: 21:30h.
Lloc: RAMClub.
Preu: 3 EUR (entrada només en taquilla) .

Te puede interesar...
Mixturas
Centenario de l’Escola d’Art i Superior de Ceràmica de Manises