10 de diciembre de 2015

MOVISTAR VINILO VALENCIA: Testarosa + La Bière Ganchosa + Rainwood

Certamen per a bandes emergents de la ciutat

La segona semifinal del Concurso Movistar Vinilo Valencia comptarà amb la participació de Testarosa i La Bière Ganchosa. El dijous 10 de desembre es pujaran a l'escenari del RAMClub amb un objectiu entre cella i cella. Tots volen una de les tres places de la gran final del certamen per a bandes emergents de la ciutat de València.

En escena, dos propostes tan interessants com molt variades, que en comú només tenen el castellà de les seues lletres.

Testarosa són guitarres esgarrades segons les sempre infal·libles coordenades del gènere indie, per a al final aconseguir la melodia entre una lluminosa boira de lletres pop sense cap complex. El que distingeix a Testarosa és que les seues cançons brillen com el mític Ferrari per una irrefutable certesa: s'han parit ací prop, junt amb el Mediterrani.

La Bière Ganchosa és una cerca de l'originalitat a través de sintetitzadors i una forma de cantar que no ha de deixar a ningú indiferent. So teatralitzat, una mica cabaretero, per a emparentar amb el jazz o la més pura tradició de pop espanyol, eixa que troba a l'altre extrem a veus tan singulars com les de Coppini o Juan Perro. Tenen classe.

Set dies després d'açò arribarà la tercera i última semifinal del  Concurso Movistar Vinilo Valencia 7.0.

+ Data: 10 de desembre.
Hora: 21:30h.
Lloc: RAMClub.
Preu: 3 EUR (entrada només en taquilla) .
 

Te puede interesar...