12 de mayo de 2015

OVIDI POPULAR, 20 anys!

Commemoració dels 20 anys des que l'Ovidi se'n va anar

Ca Revolta organitza el proper 12 de maig l'espectacle "OVIDI POPULAR, 20 anys!" a l'Espai Rambleta (València), i d'aquesta manera ens sumem a la commemoració dels 20 anys des que l'Ovidi se'n va anar (com ell mateix cantava) de vacances.
 
Cal reivindicar la figura d'Ovidi Montllor i mantenir-la vigent hui en dia per la seua magnitud musical, cultural i cívica: la fidelitat als seus principis, la seua visceralitat davant les injustícies, la seua posició sempre incòmoda i desafecta al sistema. Per això des de Ca Revolta hem programat un espectacle de qualitat, produït pel Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) i basat en l’obra d’inspiració popular i tradicional d’Ovidi Montllor. En "OVIDI POPULAR, 20 anys!", algunes de les veus més representatives del nostre folk interpretaran, sota la direcció artística de Josep Vicent Frechina, un repertori connectat amb les arrels d'origen popular de l'artista alcoià.

A l'espectacle intervenen:
A les veus: Pep Gimeno "Botifarra, Miquel Gil, Toni Torregrossa (Urbàlia Rurana), Artur Gaya (Quico el Cèlio) i Jordi Fàbregas (El Pont d'Arcalís).
Els músics: Tóbal Rentero (corda i arranjaments), Pau Figueres (guitarra i arranjaments), Gregori Ferrer (acordió) i Arnau Figueres (percussió).
Rapsòdia: Celdoni Fonoll.
Conductor: Josep Vicent Frechina.
Presentació: Rosana Pastor.


Data: 12 de maig.
Hora: 20h.
Lloc: Teatre.
Entrades:
Anticipada: 15 euros.
Taquilla (el dia de l'espectacle): 18 euros.
Sòcies i socis de Ca Revolta: descompte de 3 euros.


 
Més informació a Ca Revolta
96.392.20.88
revolta@revolta.org
carevolta.org
 

Te puede interesar...
QUEEN FOREVER TRIBUTE
El mejor Queen después de Queen
ENCONTRE CORAL DE PRIMAVERA
Un concert de la Coral de la UMH