7 de noviembre de 2015

Pepa Bueno en el debate posterior a ‘La mirada del otro’

Maixabel Lassa, Txema Urkijo i Borja Ventura també participaran

L'obra teatral La mirada del otro documenta les trobades enmtre víctimes d'ETA i presos penedits de la banda. Aquests apropaments desconeguts per a gran part de la societat, compten amb una posada en escena directa i impactant -només tres actors- i un objectiu: comptar aquesta realitat des d'un punt de vista humà i deixar a l'espectador un solatge de reflexió.

L'espectacle, dirigit per Chani Martín i interpretat per Ruth Cabeza, Pablo Rodríguez i María Sant Miquel, documenta les trobades entre víctimes d'ETA i presos penedits de la banda. La peça contribueïx a donar a conéixer una realitat desconeguda per a gran part de la societat i genere diàleg.

Com a part del cicle #FactoríaRambleta, la cita del pròxim 7 de novembre que tindrà lloc en el teatre de la Rambleta (20:30h, 12 euros laterales/ 15 euros pati de butaques) , comptarà amb una taula de debat posterior d'excepció. Pepa Bueno (periodista, directora de Hoy por hoy de la Cadena Ser) , Maixabel Lassa (viuda de Juan Mari Jauregi, assassinat per ETA en el 2000) , Txema Urkijo (assessor en mediació i cultura de pau. Excoordinador de la política de víctimes del Govern Basc) i Borja Ventura (periodista i autor de "Guztiak") són els invitats a reflexionar sobre el tema de La mirada del otro, moderats per la directora de relacions institucionals del centre Mariola Cubells.

Te puede interesar...
TRES MUJERES CHULÍSIMAS VESTIDAS DE AZUL
Un encuentro con Paca la Piraña, Juani Ruiz y Nacha Sánchez
VALÈNCIA SE ILUSTRA
Una apuesta por el talento más joven en el sector de la ilustración en València
FUTURO IMPERFECTO: RAMBLETA Y JOT DOWN
15ª Jornada: Descubrir en el arte