14 de noviembre de 2015

Rambleta Docs – Game over

Alba Sotorra dirigix aquesta interessant visió sobre la guerra

War Games és el retrat de Djalal, un jove català fill de l'estat del benestar que torna a casa després d'haver participat en la guerra d'Afganistan i que s'enfronta a una crisi personal i familiar, provocada per la falta perspectives vitals.

Djalal estava obsessionat amb els jocs de guerra abans de començar a caminar. Educat com a fill únic d'una família catalana de classe mitjana, els seus pares li van permetre tots els capritxos. Tenia tot tipus d'armes de joguet perquè jugara a fer de soldat i, a mesura que anava creixent, els seus jocs es van fer més i més sofisticats. Va començar a gravar-se ell mateix en vídeo, recreant operacions militars, i a pujar-lo en Youtube davall la identitat cibernètica Lord_Sex, amb milers de seguidors. Seguint aquest son fins a l'extrem, se'n va anar a lluitar a la guerra d'Afganistan com a franctirador. Però en la guerra no hi ha tanta acció com en les pel·lícules…Djalal torna a casa dels seus pares decebut, i es dóna compte que tot ha canviat. La crisi econòmica ha colpejat la família i es veurà obligat a prendre decisions. El joc ha acabat i Djalal haurà de trobar el seu propi lloc en el món real.War Games és el retrat de Djalal, un jove català fill de l'estat del benestar que torna a casa després d'haver participat en la guerra d'Afganistan i que s'enfronta a una crisi personal i familiar, provocada per la falta perspectives vitals.
 
+ Data: 14 de novembre.
Hora: 18:00h.
Lloc: Teatre.
Preu: 4 EUR.

 

Alemania,Espanya (2015)
78 minuts
Primera persona
 VO en català, castellà i persa

FITXA TÈCNICA:
Producció executiva: Carles Pastor, Marta Figueras, Dirk Manthey
Producció: Mar Sáez, Mariona Claveria, Ángeles Hernández
Música: Michael Fakesch
So: Alejandro Fernández 
Muntatge: Cristóbal Fernández
Direcció de fotografia: Jimmy Gimferrer
Guió: Isa Camp
Direcció: Alba Sotorra

EL DIRECTOR
Alba Sotorra és directora i videoartista establida a Berlín. Els projectes més destacats de la seua filmografia són Unveiled Views (2008) i Qatar the Race (2011) . Actualment està duent a terme un projecte transmitja sobre enginyeria climàtica i un documental sobre maternitats subversives.

 

Te puede interesar...
TELÓN BIZARRO (UNA EXPERIENCIA PERFORMÁTICA)
Sesión del 3 de mayo: 'Freaks'
THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW
El musical de culto por excelencia celebra su 10º aniversario en Rambleta
CICLO ‘EL MAR QUE NOS MIRA’
Cine en torno al Mediterráneo bajo las estrellas en la Terraza de Rambleta