Del 3 al 5 de octubre de 2019

SPOILER ALERT – LA LOLA BOREAL

No som unes YouTubers qualsevols

'Spoiler Alert' és una proposta que s'emmarca dins del festival Russafa Escènica i sorgix del programa de residències Graners de Creació 2019/2021.

És una peça de dansa-teatre multidisciplinària amb l'adolescència i les seues revolucions com a eix vertebrador. A través d'ella es parla de les primeres vegades, la relació amb els pares, el qüestionament de les regles, el desig de pertànyer a un grup, l'acaçament escolar, els canvis físics, l'exploració de la sexualitat, els micromasclismes, les relacions tòxiques, l'amor romàntic, la cultura del selfie, les injustícies socials, l'èxit, el fracàs i la rebel·lia. I per descomptat, de l'amistat, la complicitat i la confiança amb lo/as amigo/as. Tot això, amb una perspectiva de gènere i interpretat per jóvens d'entre 16 i 22 anys.

La Lola Boreal naix en València en 2011 amb l'objectiu de crear l'obra Vila Quitapenas. Treballa en un context transdisciplinar i col·laboratiu, en el qual investiga i experimenta les possibilitats d'interacció amb el públic. Crega dins de l'àmbit escènic, conjugant diferents llenguatges, prenent sempre com partida el moviment i l'audiovisual. Planteja un enfocament de l'escena femení, fresc, irònic i politicosocial.

+Dates: 3, 4 i 5 d'octubre 
Hora: 20:00 h (obertura de portes: 19:30 h)

Duració: 60 minuts
Edat mínima recomanada: Tots els públics
Preu: 10€
>> Promo 3×2 (3 entrades = 20EUR) . Per a aplicar el descompte, serà necessari introduir el codi spoileralert en l'enllaç de compra online. En el cas de les entrades per al 5 d'octubre, només estarà disponible per a les 20 primeres entrades adquirides

Te puede interesar...
PreEstreno Que Dios nos Perdone
Tercer largomentraje de Rodrigo Sorogoy, protagonizado por Antonio de la Torre y Roberto Álamo
CAMBUYÓN
Espectáculo de danzas percusivas y urbanas donde se sigue el recorrido cultural de los ritmos, sus encuentros fusiones y mestizajes