22 de noviembre de 2015

Teresa (Ora al alma)

Marta Etura protagonitza esta proposta única i reveladora

És una proposta única i reveladora que mostra a través del llenguatge de la dansa contemporània els conceptes essencials que ajuden a acostar-se al personatge de Santa Teresa de Jesús: acció, lluita, misticisme i amor desmesurat.

Aquest projecte artístic de dansa ha sigut dissenyat pel Premio Nacional de Danza Chevi Muraday i està protagonitzat per la reconeguda actriu Marta Etura (guanyadora d'un Goya en 2002) .

Santa Teresa és al mateix temps escriptora i protagonista de les seues pròpies narracions: viu, pateix, supera, i finalment narra, amb una veu inconfusible, les aventures que apareixen en els seus escrits. A través del moviment i la paraula ens endinsarem en l'univers de Santa Teresa de Jesús.

Esta impactant i valent posada en escena s'ha portat gràcies a la col·laboració amb la Fundación V Centenario del Nacimiento de Santa Teresa de Jesús i l'Obra Social "la Caixa".

+ Data: 22 de novembre.
Lloc: Teatre.
Hora: 19:00h

*Pack entrades:  En el desierto + Teresa: preu de Teresa: 50% del cost final. Preu pack: 28€OFERTA ALUMNES:


– Dissabte 21 de novembre En el desierto, Chevi Muraday i Ernesto Alterio. Descompte per a alumnes acreditant en taquilles a 16€/entrada individual (19€ PVP) . 

 http://larambleta.com/eventos/ver/en-el– Diumenge 22 de novembre Teresa (Ora al alma) , dirigit per Chevi Muraday i interpretada per Marta Etura. Per a alumnes acreditant en taquilles a 16EUR/entrada individual (19€ PVP) .

http://larambleta.com/eventos/ver/teresa-ora-al-almaMasterClass 

Els alumnes que vulguen assistir gratuïtament a la MasterClass de Chevi Muraday que tindrà lloc el diumenge 22 a les 12h. en Rambleta, tan sols hauran de mostrar la seua entrada per a En el Desert o Teresa i haver-se inscrit prèviament amb Nom Complet i DNI a través d'aquest mail taquilla@larambleta.com PLACES LIMITADES, per orde d'inscripció.

 

 

Te puede interesar...