2 de septiembre de 2017

THE KING IS BACK – BEN PORTSMOUTH

Conocido internacionalmente como uno de los mejores tributos del mundo de Elvis

Ben Portsmouth, conegut internacionalment com un dels millors tributs de l’Elvis del món, arriba a Espanya amb tot el seu carisma i encant personal per ensenyar-nos perquè està considerat el millor d’aquest estil. 

Ben, cantant, compositor i músic amb molt de talent, ja tenia a l’Elvis al seu ADN des de ben petit. El seu pare era un àvid fan d’Elvis, per això Ben va créixer entre les seves cançons. Havent-hi perfeccionat el seu talent musical, va començar el seu camí com a tribut de l’Elvis el 2005, quan va formar la banda “Taking care of Elvis”. El públic es va adonar ràpidament que es tractava d’algú amb un talent especial.

En Ben s’assemblava a l’Elvis, cantava com l’Elvis i tenia el seu mateix carisma a l’escenari, la qual cosa els feia creure que estaven davant el mateix Rei. En Ben va pujar ràpidament entre els rànkings d’artistes tribut a Elvis. 

A l’agost de 2012, va fer història quan va guanyar l’“Elvis Presley Enterprises Ultimate Elvis Tribute Artist Contest” en homenatge a Elvis, que va tenir lloc a Memphis, que va culminar coronant al Ben com el “Millor Artista Tribut a Elvis del Món”, i l’únic artista de fora dels EEUU en guanyar aquest prestigiós títol. Al febrer de 2013, en Ben va protagonitzar el programa de David Letterman i des d’aleshores viatja per tot el món, omplint l’aforament de tots els seus espectacles. 

Te puede interesar...
QUEEN FOREVER TRIBUTE
El mejor Queen después de Queen
ENCONTRE CORAL DE PRIMAVERA
Un concert de la Coral de la UMH
ESPERIT LLIURE
Concert d'intercanvi - Unió Musical l'Horta de Sant Marcel·lí i Agrupació Musical de Massarrojos