2 de octubre de 2015

THE OTHER SIDE: A PINK FLOYD EXPERIENCE

Una experiència que cap amant del bon rock ha de perdre's.

40 anys després de l'emblemàtic concert de Pink Floyd en l'amfiteatre de l'antiga ciutat de Pompeia, un grup de músics professionals menorquins es reunixen per a rendre homenatge a un dels grups més importants del panorama musical de les últimes dècades, amb un espectacle audiovisual magistral. The Other Side, amb "A Pink Floyd Live Experience" és una trobada amb els milers de persones que ja han disfrutat d'ell, i ens mostren al grup britànic, mestres de la psicodèlia, en el seu moment de màxima esplendor. Una experiència que cap amant del bon rock ha de perdre's.

Després de la seua reeixida gira "On The Run Tour 2013", a través de ciutats com Barcelona, Sevilla, Màlaga, Granada, Saragossa, Mallorca, Menorca, Girona, Vitòria, Lleida, Manresa i Tudela (Navarra) , The Other Side, continua el seu periple per la geografia espanyola amb "On The Run 2014", amb noves cites amb els seus seguidors.

The Other Side A Pink Floyd Live Experience, reviu durant quasi tres hores, la sensació de veure i escoltar a una de les bandes de rock progressiu i simfònic més influents de la història. La banda sorprèn amb una acurada selecció de temes on els grans èxits del quartet britànic conviuen en total harmonia.

El seu repertori incorpora les millors cançons de l'univers Pink Floyd incloent el disc Dark Side Of The Moon al complet amb cançons com Speak to the me, Breathe i On the run per a continuar amb els temes més coneguts dels àlbums Meddle, Wish you were here, Animals, The Wall , Divisió Bell, entre altres.

El director i fundador del grup, Shanti Gordi (veu i teclats) , un reconegut expert del món floydiano, lidera la formació treballant en cada tema tots els detalls i matisos, aportant frescor a cada una de les seues interpretacions i fent dels seus concerts una experiència inoblidable.
The Other Side interpreta els temes de Pink Floyd buscant el so més fidedigne de la banda britànica fins a l'últim acord per a transportar al públic al directe més genuí acompanyant-lo d'un cuidat muntatge audiovisual i de llums que l'audiència i crítica musical dels diferents mitjans de comunicació han destacat com a una de les millors propostes dins del seu segment.
Deixa't transportar a l'altre costat i no et perdes l'oportunitat de veure’ls en els seus pròxims concerts.

 
+ Data: 2 d'octubre.
 Hora: 22:00h.
 Entrades: SECTOR 1 : 25EUR+GTOS / SECTOR 2 : 20EUR +GTOS. Al Corte Inglès, Ticketmaster-Oldies, Amsterdam, Harmony i Discocentro.
 

Te puede interesar...