20 de febrero de 2016

X ANIVERSARIO VINILO VALENCIA

Deu anys omplint València de música, un dia inoblidable

Deu anys omplint València de concerts, un dia de festa. La promotora cultural Vinil València compleix una dècada agitant musicalment la ciutat i, com és habitual en ells, ho van a celebrar amb concerts. En aquesta ocasió tan especial, s'han conjurat amb la també promotora Tranquilo Música per a, junts, engiponar una maratoniana jornada de concerts en què tindran cabuda algunes de les bandes que, d'una manera o una altra, tenen una relació especial amb els organitzadors.

Els granadinos Grupo Expertos Solynieve (que estaran celebrant també el seu desé aniversari) encapçalen un cartell en què figuren els catalans Nueva Vulcano i Mujeres i els madrilenys Luis Brea i El Miedo. Fins a sumar deu (òbviament no és casualitat) el cartell ho rematen grups valencians de la talla de Senior i el Cor Brutal, Maronda, Gilbertástico, Red Buffalo i Johnny B. Zero.
La celebració la tancaran, com sempre, Los Átomos djs des de la cabina i disposats a entregar una altra de les seues divertides i atemporals punxades.

La festa d'aniversari del col·lectiu és, cada temporada, una de les cites musicals més importants de l'hivern en la ciutat. La data assenyalada és el dissabte 20 de febrer en Espai Rambleta. L'abonament del dia complet ja està a la venda a través de diferents plataformes digitals i té un cost de 25 €. La jornada matinal, enfocada també al públic familiar, estarà composta per grups locals "amigos de Vinilo Valencia" i tindrà un preu de 5€ . A més, s'ha activat un preu especial de 15€ (xiquets gratis). l'abonament per a incentivar la música en directe entre els menors de 25 anys.

TOT UN CLÀSSIC DE L'HIVERN EN LA CIUTAT
L'Aniversari Vinilo Valencia, ja tot un clàssic, és una de les dates imprescindibles en l'agenda dels aficionats a la música. Per les seues anteriors reeixides 9 edicions han desfilat grups com Sidonie, La habitación Roja, Pony Bravo, Julio de la Rosa, McEnroe, Coc Malla, Lagartija Nick, Maga, Mans de Topo o Deneuve. A més, la promotora, fidel a la seua idiosincràsia, sempre ha adornat les seues cartells dels més destacats grups locals verbigràcia Twelve Dolls, Doctor Divago, Geografies, El Ser Humà Amatria.

Entrades a Movingtickets.com i OneTwoTix.com.

Te puede interesar...
EL CABARET DE LOS HOMBRES PERDIDOS
Musical transgresor y de culto, ganador de dos Premios Molière y seis Premios Hugo