Del 11 al 12 de diciembre de 2015

YOUPLANET – AURONPLAY Y WISMICHU

Tornen a Espai Rambleta els Youtubers més rellevants del panorama nacional en directe

Cartells de tot venut, aplaudiments, rialles, una infinitat de carcallades. Més de 10.000 espectadors durant 6 caps de setmana consecutius a Madrid i Barcelona, a més d'entusiastes titulars en la premsa, com "WISMICHU I AURONPLAY REVOLUCIONAN LOS ESCENARIOS" … El projecte de quatre amics s'ha convertit en la revelació de la temporada.

AURONPLAY i WISMICHU, dos dels YOUTUBERS més rellevants del panorama nacional es pugen a l'escenari d'Espai Rambleta per a delectar-nos amb un xou únic i irrepetible. Comentaran amb el seu humor els vídeos més esvalotats, els postts més salvatges, els pisos de lloguer més surrealistes i una retafila de sorpreses que provocaran les carcallades del públic valencià.

AURONPLAY
Va començar a penjar vídeos quan tenia 17 anys, però escassament fa tres va començar a prendre-se'l seriosament.

AuronPlay es defineix a si mateix com un usuari de YouTube que utilitza un humor sarcàstic i àcid, amb el dit humor ja suma més de 2.100.000 de seguidors i 220.000.000 de visualitzacions en el seu canal.

Fidel al seu estil des de fa anys, la seua especialitat és comentar vídeos "extraños" que troba per la xarxa. "De lo peor, lo mejor" és el seu lema.

WISMICHU
Estudiant d'audiovisual, va crear el seu canal amb tan sols 17 anys. Puja vídeos, troleades, bromes telefòniques i sobretot va començar a destacar a través dels seus Chatroulettes. Des de llavors els seus seguidors no han parat d'augmentar.

 Amb un humor sarcàstic i una forma diferent de veure les coses rutinàries, Wismichu suma més de 2.750.0000 seguidors i 230.000.0000 visualizaciones en el seu canal. "En la vida real no soy nadie, pero en internet me monto mis películas" és el seu lema.

+ 11 i 12 de desembre:
Hora de començament del xou: 18:00h.
Hora del M&G: 16:30.
Lloc: Teatre.

*Dissabte 12 a les 18:00h, entrades esgotades.

NOVA FUNCIÓ OBERTA: DIVENDRES 11 de DESEMBRE a les 21:00h!
Hora del M&G: 19:30.

Te puede interesar...