18 de octubre de 2015

Circo Submarino

Una crida d'atenció sobre les coses que destruïm

Circ submarí, és un catàleg de tot el que ens retarda, ens paralitza i ens fa horribles. Una crida d'atenció sobre les coses que destruïm, xafem i transformem sense adonar-nos cada dia.

Per què el món del Circ? El més representatiu del Circ és el seu sentit del RISC I l’ EQUILIBRI. Estos dos conceptes són una metàfora del món actual. Vivim un moment en què el ser humà està a punt de trencar l’ EQUILIBRI del lloc que habita.

Un circ sense animals? L'únic animal que forma part d'aquest Circ és el mateix ser humà i les seues misèries.
Circ submarí, és un curiós catàleg de divertits números, generats davall una estructura de circ contemporani realitzada amb ferros, cables, corrioles i altres materials de reciclatge.

Trapezistes de paraules, L'home de gel, la dona invisible , l'Home bala o els hòmens poses… Cada una d'aquestes actuacions reflecteix, de manera divertida, un desastre humà que col·labora en la destrucció del mig.

Les atraccions de Circ són comptades i generades per un presentador i un manipulador a partir del treball amb: Objectes, corrioles, ninots de fil d'aram, xicotets autòmats i accions mecàniques.

+ Data: 18 d'octubre.
Hora: 12:00h.
Lloc: Teatre

 

Te puede interesar...
III GALA DE DANSA INTERNACIONAL VALENCIANA
Protagonizada por intérpretes valencianos que han trascendido fronteras
GRECIA: REINVENTARSE PARA SOBREVIVIR
Un retrat de la crisi grega a través de tres dels seus protagonistes