3 de octubre de 2015

Special Dinner Show

Una experiència gastronòmica amb espectacle

Special Dinner Show  és una experiència gastronòmica amb espectacle on la qualitat, la creativitat i el bon servici primen per damunt de qualsevol cosa. Després de l'èxit de les edicions de la passada temporada (es van esgotar les reserves) torna esta exclusiva oportunitat de disfrutar, amb amics o en parella, d'una vetlada irrepetible.

Quasi una vintena d'artistes de primer nivell i de les més diverses disciplines sorprendran els comensals d'este suculent i exclusiu sopar. Música en directe, trapezistes, ballarines… tot això acompanyat d'un suculent menú regat de la millor selecció de vins Bodegas Vegamar by Pablo Ossorio.

Special Dinner Show es repleta de passió i diversió on la qualitat, la creativitat i el bon servici primen per damunt de qualsevol cosa. Una vivència en la qual disfrutar d'un entorn inigualable, un sopar excepcional, un espectacle meravellós i una companyia a l'altura de les millors celebracions.

I, clar, la vetlada tindrà el colofó memorable que mereix. Què seria d'un sopar inoblidable sense una memorable festa on recordar-la? A la conclusió del sopar serà el moment d'una celebració d'aforament limitat carregada de sorpreses. Una nit, en un lloc especial, per a gent especial. El sopar amb espectacle que saciarà els teus sentits.

 Tota la info i el menú en  http://specialdinnershow.es/.

+ Data: 3 d'octubre.
Lloc: Ram Club.
Hora: 21:30 hores.
SOLD OUT (Atentos a próximas fechas).

Te puede interesar...
EL LAGO DE LOS CISNES
Russian Classical Ballet nos trae esta historia de amor, traición y del triunfo del bien sobre el mal
LA MADRE
Aitana Sánchez-Gijón protagoniza esta atrapante y conmovedora comedia negra
JUEGOS DE BAUHAUS (TAIAT DANSA)
Una propuesta dentro de Graners de Creació y del Festival 10 Sentidos