1 de mayo de 2016

WORLD ROBOT OLYMPIAD VALENCIA

Més de 40 xiquets, xiquetes i jóvens es baten en esta competició de robòtica

Més de 40 xiquets i jóvens valencians amb edats compreses entre els 7 i 14 anys, competiran en la final local de les World Robot Olympiad que se celebrarà el pròxim 1 de maig en La Rambleta.

L'esdeveniment està organitzat per Droide Comunidad, projecte emprenedor i pioner de robòtica educativa, programació, disseny i impressió 3D de la ciutat de València. Es tracta d'una jornada gratuïta i oberta al públic on es realitzaran diverses activitats de robòtica de la mà d'empresa bq o Aisoy, o l'associació Hackerspace i Fab Lab, així com exhibició de drones a càrrec de deflydrone i música en directe.

"La World Robot Olympiad és una divertida i desafiadora olimpíada de robòtica per a xiquets i jóvens on els participants tenen l'oportunitat de viure una experiència internacional única i que se celebra per primera vegada en Espanya" diu Jorge Pérez, representant de Droide.

Els més de 15 equips participants porten entrenant i preparant-se per a esta competició des de gener gràcies a centres educatius com American School of València, IES Massamagrell o Droide Comunitat. D'aquesta final eixiran els guanyadors que s'enfrontaran a altres equips de distintes ciutats com Madrid, Màlaga, Barcelona, Badajoz, Múrcia o Tenerife amb l'objectiu d'aconseguir una plaça en la final internacional que se celebrarà en L'Índia durant el mes de novembre.

València estarà representada en les categories 'Elementary', desafiament per a xiquets de 7 a 12 anys i la categoria 'Junior High', composta de jóvens entre 13 i 15 anys i en les que els participants hauran de ser capaços de muntar el seu robot en menys de 2 hores i programar-ho per a aconseguir superar els distints desafiaments marcats per l'organització de l'esdeveniment.

+ Data: 1 de maig.
Hora: 10:30h.
Preu: Entrada gratuïta.

Te puede interesar...
ROCK EN FAMILIA: HIJOS DEL ROCK AND ROLL
Un divertido repaso a lo mejor de nuestro rock
LOS GANGLIOS
Reconeguts pels seus textos surrealistes i els seus directes incendiaris
Factoría Rambleta by Movistar: Juan Carlos Ortega
Un dels humoristes més peculiars del panorama espanyol